WISH wordt de nieuwe grote animatiefilm van Walt Disney Animation Studios

WISH deze keer geen cruiseship maar een nieuwe animatiefilm

WISH, niet te verwarren met de Disney Wish van de Cruise Line, die in het najaar van 2023 zal uitkomen, tijdens het 100e jaar van de Studio. Een film die alleen van Walt Disney Animation Studios kon komen, de epische geanimeerde musical is geïnspireerd op de erfenis van films uit de studio en stelt de vraag: “Hoe is de wensster, waarop zoveel films en personages mee te maken krijgen, ontstaan?”

Het verhaal speelt zich af in Rosas, het koninkrijk van wensen, waar wensen letterlijk kunnen uitkomen. Maak kennis met de 17-jarige Asha – een optimist met een scherpe humor die zich eindeloos bekommert om haar gemeenschap. In een moment van wanhoop doet Asha een hartstochtelijk pleidooi voor de sterren, dat wordt beantwoord door een kosmische kracht, een bolletje grenzeloze energie genaamd Star.

Samen nemen ze het op tegen de meest geduchte vijanden om haar gemeenschap te redden en te bewijzen dat wanneer de wil van een moedig mens in verbinding staat met de magie van de sterren, er wonderlijke dingen kunnen gebeuren.

WISH

About Post Author

Een reactie achterlaten