Walt Disney World viert op 22 april de 25e verjaardag van Disney’s Animal Kingdom

Op 22 april viert het Walt Disney World Resort de 25e verjaardag van een van de meest ambitieuze Disney-pretparken ooit gebouwd: Disney’s Animal Kingdom !

Hier zijn enkele details over wat komen gaat:

SPECIALE AANBIEDINGEN ALLEEN BESCHIKBAAR OP 22 APRIL:

Ceremonie 25-jarig jubileum
:

Een viering ter ere van Earth Day en het 25-jarig jubileum zal worden gehouden voor de Tree of Life met entertainment en Disney-bestuursleden.

Entertainment:
Vaiana – Net op tijd voor de 25ste verjaardag van Disney’s Animal Kingdom, zal Vaiana vanaf 22 april voor het eerst medereizigers op Discovery Island begroeten.


Speciale Disney Characters:

Gasten kunnen speciale karakters vinden bij de Tree of Life en op de Discover River Flotillas.

Eten en drinken:

Naast unieke aanbiedingen voor Earth Month, zijn er ook enkele exclusieve snacks en drankjes te koop enkel op 22 april (zolang de voorraad strekt).

Merchandise:

Speciale herdenkingsartikelen zijn vanaf 21 april verkrijgbaar bij Island Mercantile, Discovery Trading Company en Mombasa Marketplace.

Disney's Animal Kingdom


SPECIALE AANBIEDINGEN BESCHIKBAAR GEDURENDE APRIL:

Entertainment – Net op tijd voor de 25ste verjaardag van Disney’s Animal Kingdom, zal Vaiana vanaf 22 april voor het eerst medereizigers op Discovery Island begroeten.

Mickey, Minnie en Dagobert Duck zijn slechts enkele van de Disney-personages die te vinden zijn op de Discover River Flotillas in Disney’s Animal Kingdom. Bovendien zullen er van 16 tot en met 23 april unieke Character-optredens zijn op de Flotillas, dus houd je ogen open voor deze en andere Character-ervaringen en -waarnemingen

The Animation Experience in Conservation Station – In april, als onderdeel van de Disney Earth Day Celebration, kun je leren personages te tekenen zoals Dumbo, Terk uit Tarzan, Crush of Bruce uit Finding Nemo, Teigetje uit Winnie the Pooh of Simba uit The Lion Koning!

Tijdelijke Wilderness Explorers-badge – Beleef van 16 april tot en met 23 april een tijdelijke activiteit waarmee je een speciale natuurbadge kunt verdienen!

Tot het einde van de maand April zijn er ook enkele speciale nieuwe snacks en drankjes verkrijgbaar die speciaal voor deze gelegenheid werden gemaakt:Verder zijn er ook nog speciale merchandise beschikbaar zijn, zolang de voorraad strekt en kan je van 16 tot 23 April 2023 ook enkele leuke fotolocaties vinden: