Walt Disney World heeft “The World’s Most Magical Celebration” aangekondigd

Vanaf Oktober is het eindelijk zover dan begint het mekka van de Disney Parken een grootschalig verjaardagfeest dat maar liefst 18 maanden zal gaan duren. Disney kondigde de vieren alvast aan als “The World’s Most Magical Celebration”.

Tijdens de gehele 50ste verjaardag zullen alle Park iconen (Cinderella’s Castle, Tower Of Terror, Spaceship Earth en The Tree Of Life) als de avond valt over het resort getransformeerd worden met de hulp van speciale verlichtingen en projecties. Ook zal het kasteel van Cinderella (Magic Kingdom) speciale decoratieve elementen krijgen als eerbetoon naar 50 jaar Walt Disney World.

Ook heeft Disney een preview gegeven in welke outfits Mickey & Minnie zullen verschijnen tijdens de 50ste verjaardag van het resort.

Vergelijkbaar outfits kunnen we ook verwachten voor de vriendjes van Mickey en Minnie.


Natuurlijk kunnen nieuwe attracties niet ontbreken tijdens deze unieke vieringen, zo zijn er momenteel nog extreem veel constructiewerken. Zo zullen enkele populaire attracties van anderen Disney Parken in de wereld ook komen naar Disney World zoals Ratatouille: The Adventure (uit Disneyland Paris) en TRON Lightcycle Power Run (uit Shanghai Disneyland).

Ook zullen er enkele unieke ervaringen komen naar Disney World, vooral Epcot zal een grote transformatie krijgen met een grote vernieuwing van het Future World gedeelte, een attractie gebaseerd op Guardians Of The Galaxy, Restaurant Space 220, avondspektakel Harmonious en zoals hierboven al reeds vermeld de toevoeging van een Ratatouille area en attractie.

Buiten de parken staat er een nieuwe show op de planning in de Cirque du Soleil Dome in uitgaansgebied Disney Spring (die momenteel niet kan in premiere gaan door de huidige gezondheidscrisis) en ook zal er een gloednieuw Star Wars Hotel komen achteraan Disney Hollywood Studios “Star Wars: Galactic Starcruiser” met een uniek hotelconcept.


Verder blijft het nog even stil opvlak van aankondigingen zo weten we momenteel niks over nieuw entertainment voor de 50ste verjaardag (buiten avondspektakel Harmonious) en ook is er geen duidelijk gegeven welke projecten er open zullen/kunnen zijn bij de start van de vieringen op 1 oktober 2021.

Zoals reeds bekend heeft de Verenigde Staten ook last van de huidige gezondheidscrisis die ons nog steeds in zijn greep heeft. Zo zijn er momenteel maar een zeer beperkt aantal Disney characters te ontmoeten (vanop afstand uiteraard), zijn alle (vuurwerk) shows geannuleerd tot nader order en rijden er geen grootschalige parades uit.

Daarbij is aan de andere kant van de Verenigde Staten de Disney Parken in California al bijna meer dan een jaar gesloten.

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *