Walt Disney Studios Park krijgt nieuwe Marvel avondshow

Disneyland Paris heeft de toestemming gekregen voor een nieuwe show met 500 drones die vanaf eind januari zal plaatsvinden in het Walt Disney Studios Park op Production Courtyard als onderdeel van de 30ste verjaardag grand finale.

Naast de recente openingen van Marvel Avengers Campus en het Disney Hotel New York® – The Art of Marvel, krijgen gasten nog een adembenemende Marvel-ervaring aangeboden, een gloednieuwe Avengers: Power the Night droneshow in het Walt Disney Studios Park®, van 28 januari tot en met 8 mei 2023.

De allereerste nachtelijke drone-show die dagelijks wordt opgevoerd en gewijd is aan Marvel Super Heroes, in een Disney-park, combineert muziek, licht, pyrotechnische effecten, videoprojecties en tot wel 500 drones die een ontzagwekkende reeks iconen zullen vormen die de krachten van iconische superhelden vertegenwoordigen, waaronder Captain America, Captain Marvel, Scarlet Witch en voor het eerst in Disneyland Parijs, Shang-Chi.

Walt Disney Studios Park avondshow met de naam Avengers: Power the Night

Deze show was weer een kans voor Disneyland Parijs om samen te werken met de Europese leider in droneshows, het in Bordeaux gevestigde bedrijf Dronisos, dat onlangs voor het tweede jaar op rij werd genoemd als de officiële technologieleverancier van het resort. Deze samenwerking heeft met name de weg geëffend voor de creatie van de nachtelijke droneshow “Disney D-Light” ter ere van het 30-jarig jubileum van het resort, die sinds 6 maart 2022 gasten van alle leeftijden elke avond verblindt en zelfs werd uitgeroepen tot “Best Live Entertainment 2022”. tijdens de Park World Excellence Awards Ceremony die in september 2022 in Londen werd gehouden.

About Post Author

Een reactie achterlaten