Waarom je naar Disneyland Paris moet in 2022 !

Het jaar 2022 staat voor de deur, een belangrijk jaar voor Disneyland Paris want het Franse Disney Resort zal zijn 30ste verjaardag vieren met een nieuwe show op Central Plaza, de opening van het eerste Marvel themagebied in Europa, de terugkeer van shows van voor de pandemie, nieuwe merchandise en meer.

Waarom je naar Disneyland Paris moet in 2022!

30 jaar Disneyland Paris: (Vanaf 6 maart 2022)

Disneyland Paris belooft dat de 30ste verjaardag een unieke viering zal worden vol verbluffende nieuwe shows, belevenissen en festiviteiten. Eind november 2021 gaf Josh D’Amaro, president van Disney Parks Experiences and Products, een eerste blik van de 30ste verjaardag van Disneyland Paris tijdens Destinations D in Walt Disney World met conceptschetsen.

Net zoals voorbijgaande jaren als Disneyland Paris een verjaardag viert kunnen er zeker en vast geen decoraties ontbreken in Main Street USA.

Op de website van Disneyland Paris valt te lezen dat het volledige programma van de 30ste verjaardag binnenkort bekend zal gemaakt worden. (Waarschijnlijk rond 25 januari 202, want dan staat een online persconferentie op de planning)


Opening van Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park

Ook tijdens Destinations D in Walt Disney World gaf Josh D’Amaro een update over Avengers Campus dat in de zomer van 2022 opent in het Walt Disney Studios Park! Eind februari 2018 kwam Disney met het nieuws dat ze het Backlot themagebied volledig zouden ombouwen naar een Marvel themagebied. Met een Iron Man Coaster (vroegere Rock ‘n’ Roller Coaster Starring Aerosmith), WEB SLINGERS: A Spider-Man Adventure, Pym Test Kitchen en een meet & greet locatie.

Avengers Campus is één van de eerste stappen in de uitbreidingsplannen van het Walt Disney Studios Park dat in de komende jaren verder zal uitbreiden inclusief een Frozen themagebied, een groot meer waarop entertainment zal plaatsvinden en een 3de themagebied.


De terugkeer van enkele Disneyland Paris klassiekers:

Enkele favoriete belevingen van Disneyland Paris gasten en fans maken hun terugkeer in 2022. Onlangs maakte het avondspektakel Disney Illuminations al reeds zijn terugkeer maar ook Disney Stars On Parade zal vanaf 10 januari 2022 terug te zien zijn op de parade route in het Disneyland Park en ook de theatershow Mickey And The Magician zal tijdens de 30ste verjaardag van Disneyland Paris terugkeren in het Walt Disney Studios Park.


Terug meer belevingen in het Walt Disney Studios Park:

De afgelopen 2 jaar was een zeer lastige periode voor het Walt Disney Studios Park met weinig belevingen, zo was er in het linkse deel van het park weinig te doen door de constructie van Avengers Campus en de gesloten theaters en stunt show area zorgden soms voor een verlaten park. Als Avengers Campus opent zullen bezoekers ook minder last ervaren van de uitbreidingswerken die dan voornamelijk zullen plaatsvinden achteraan het huidige park waar geen bezoekers lopen.

We verwachten ook dat het Studio Theater in 2022 opnieuw zal gebruikt worden voor een theatershow en niet meer als selfiespot.

About Post Author

Een reactie achterlaten