Voorbereidingen voor heropening Shanghai Disneyland

Shanghai Disneyland was het allereerste Disney Resort die zijn deuren moest sluiten naar aanleiding van COVID-19. Toen waren we pas januari 2020 en was het nog totaal ondenkbaar dat er zoveel weken later geen enkel Disney Park ter wereld nog open ging zijn.

Waarschijnlijk zal het ook Shanghai Disneyland zijn die al eerste Disney park terug zijn deuren zal openen. Al sinds maart is Disney Town, een zone naast het park met restaurants & shops, en het Shanghai Disneyland Hotel opnieuw geopend en zijn er ook weer maaltijden met Disney figuren in het hotel. Voor het park zelf was het nog wachten.

@Gourmetdyy – Twitter

Maar sinds deze week zijn er meer en meer signalen dat een heropening van Shanghai Disneyland waarschijnlijk niet lang meer zal duren. Er werden reeds repetities gehouden voor shows en parades om alles terug te kunnen opstarten en werden ook de eerste voorbereidingen getroffen aan de ingang.

Een doolhof van hekkens, tape en symbolen op de grond moeten er voor zorgen dat de gasten op een veilige afstand van elkaar toch de magie van Disney kunnen beleven. Het valt natuurlijk nog af te wachten hoe dit in de praktijk zal uitdraaien.

@Gourmetdyy – Twitter

Disney heeft al eerder laten weten dat ze vooral Shanghai Disneyland als voorbeeld gaan nemen om hun andere parken opnieuw te openen. Dus alle maatregelen die in Shanghai Disneyland gaan genomen worden, gaan na evaluatie, waarschijnlijk ook gebruikt worden in de andere Disney Parken.

@Gourmetdyy – Twitter

About Post Author