Voor het eerst Amerikaanse Spirit Jersey te koop op Europese Shop Disney

Voor het eerst Amerikaanse Spirit Jersey te koop op Europese Shop Disney


Spirit Jersey’s zijn bij de bezoekers van een Disney Park en zeker bij de fans al goed gekend. Deze rage, van fijne truien met lange mouwen en grote opschriften aan de achterkant, is enkele jaren geleden voor het eerst opgedoken in de Amerikaanse Parken, waar ze zijn begonnen met een zwarte versie met de letters “Disneyland” op de achterkant en een zwarte versie met de letters “Walt Disney World”. Door de enorme populariteit van deze kledingstukken, die evenveel door mannen als vrouwen gedragen werden en ook perfect zijn voor de instagram-generatie, werden al snel allerlei andere versies gemaakt.

Na enkele jaren kwamen er voor het eerst ook Spirit Jersey’s in Disneyland Paris. Net zoals bij de Amerikaanse Parken was er eerst een zwarte versie met de letters “Disneyland Paris” op de achterkant en was er onmiddellijk ook een vrouwelijker versie beschikbaar in het roze.

Momenteel zijn er al ontelbare Spirit Jersey’s gemaakt voor zowel de parken, voor speciale events, voor de Disney Cruise Line en dat in alle vormen en kleuren. Enkele van die Spirit Jersey’s zijn ook te koop online via ShopDisney.uk ,maar vanaf vandaag kan je voor het eerst ook een Spirit Jersey uit Disneyland California kopen.

Voorheen was dit enkel mogelijk op de Amerikaanse versie van ShopDisney en daardoor waren de hoge verzendingskosten voor velen een drempel om een Spirit Jersey van een ander park te kopen.

Heb je dus altijd al graag een Spirit Jersey gewild van Disneyland, het oorspronkelijke Disney park uit Californië, dan is dit je kans.


About Post Author