Volledige Indiana Jones filmreeks komt eind deze maand op Disney+

“Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark”, “Indiana Jones and the Temple of Doom”, “Indiana Jones and the Last Crusade”, “Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull” en de televisieserie “The Adventures of Young Indiana Jones” zullen allemaal beschikbaar zijn om te streamen op Disney+ naar aanleiding van de nieuwe Indiana Jones film.

Indiana Jones film vanaf 28 juni 2023 in de bioscoop te zien.

“Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark”
In deze eerste aflevering van de serie, die werd genomineerd voor acht Academy Awards® waaronder die voor Beste Film en er vier won, krijgt archeoloog-avonturier Indiana Jones (Harrison Ford) de opdracht van de legerinlichtingendienst om een onschatbare staf op te sporen die de sleutel is tot het lokaliseren van de Ark of the Covenant, die wordt gezocht door de nazi’s.

Indiana Jones


“Indiana Jones and the Temple of Doom”
Professor Indiana Jones (Harrison Ford), zanger Willie Scott (Kate Capshaw) en de 12-jarige Short Round (Ke Huy Quan) komen terecht in een uitgehongerd Indiaas dorp nadat ze een schietpartij in een nachtclub zijn ontvlucht en uit een verlaten vliegtuig zijn gedropt. geven hun benarde situatie de schuld van het verlies van drie mystieke stenen die het dorp altijd welvaart hebben gebracht. Jones belooft de gestolen stenen terug te geven, wat hem en zijn onwaarschijnlijke cohorten oog in oog brengt met een dodelijke sekte.“Indiana Jones and the Last Crusade”
Er is niets spannender dan proberen de Joneses bij te houden in ‘Indiana Jones and the Last Crusade’. Indy’s nazi-vijanden zijn terug en hebben zijn vader, professor Henry Jones Sr. (Sean Connery), ontvoerd in hun poging om de heilige graal te lokaliseren. Na een spoor van Amerika naar Venetië naar de woestijnen van het Midden-Oosten, is het aan Indy (Harrison Ford) om zijn vader te redden, de Graal te redden en de dag te redden in dit non-stop avontuur vol actie dat de hele familie zal koesteren. .“Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull”
De beroemde archeoloog/avonturier Dr. Henry Indiana Jones (Harrison Ford) wordt weer opgeroepen wanneer hij verstrikt raakt in een Sovjetcomplot om het geheim achter mysterieuze artefacten die bekend staan als de Kristallen Schedels te ontdekken.“De avonturen van de jonge Indiana Jones”
Aan het begin van de 20e eeuw ontdekte Indiana Jones (Sean Patrick Flanery) de wereld. Van wereldreizende familie-expedities als 9-jarige tot de slagvelden van de Eerste Wereldoorlog als tiener, Indy’s ervaringen vormden de heroïsche, zweepslagende archeoloog die hij zou worden. Bij elke beurt komt Indy geschiedenis in wording tegen, ontmoet levensechte activisten, soldaten, schrijvers, kunstenaars en denkers die hebben bijgedragen aan het beïnvloeden van de wereld waarin we vandaag leven.


Beleef de Indiana Jones avonturen in Disneyland Paris met de attractie Indiana Jones and the Temple of Peril.

Bekijk de huidige prijzen, aanbiedingen en beschikbaarheid >