Volg de opening van nieuwe Mickey Mouse attractie in Disney World

Mickey and Minnie’s Runaway Railway gaat officieel open op woensdag 4 Maart 2020 in Disney’s Hollywood Studios in Walt Disney World, Florida. De avond daarvoor is er een speciale openingsceremonie dat je kan volgen via de Disney Parks Blog & het Disney Parks Live team. De live stream begint om 19u20 plaatselijke tijd.

Mickey and Minnie’s Runaway Railway is de eerste attractie waarin Mickey Mouse en zijn vrienden centraal staan. De attractie is ondergebracht in het Chinese Theatre in het park, hiervoor moest de legendarische attractie “The Great Movie Ride” verdwijnen. De Mickey Mouse attractie neemt je mee in een animatie kortfilm, waar alles kan gebeuren. Je stapt op een treintje voor een ritje voor de hele familie, en onderweg kom je Mickey, Minnie & Goofy tegen tussen de fantastische effecten en een leuke nieuwe soundtrack.

De attractie zal ook gekloond worden in Disneyland in California. Er zijn geruchten dat de attractie in de toekomst misschien ook naar Disneyland Paris kan komen, maar dit zijn meestel fan-geruchten maar verder is er nog niets concreets bekend. In Disneyland Paris ligt de focus momenteel meer op de uitbreidingen van het Walt Disney Studios Park.

About Post Author