Vier St. Partrick’s Day in Disneyland Paris


Laat je verbazen door de Ierse culturele festiviteiten en charme, terwijl Disney Village tot leven komt voor een feest van zingen en dansen op Emerald Island. Mis het entertainment en het liveconcert dat is gewijd aan de Ierse feesten niet!


? Saint Patrick’s Day 17 maart 2020 ?


? Town Square

Bezoekers worden ondergedompeld in een Saint Patrick-sfeer bij de ingang met de aanwezigheid van de Disney-band.


? Videopolis:

14 tapdansers zullen het Videopolis-podium ontsteken in een nieuwe Ierse dansvoorstelling, begeleid door drie muzikanten die instrumenten uit de Keltische traditie spelen (concertina, viool en harp).

Disney Performing Arts presenteert amateurgroepen tijdens deze Ierse dag. Mickey en Minnie, gekleed in hun traditionele Ierse kostuums, zullen ook onze bezoekers vanaf het podium begroeten.


? Rond Videopolis:
Bezoekers kunnen profiteren van de gratis make-up met Ierse motieven bij de ingang van Videopolis.


? Central Plaza:

Bij het vallen van de avond en als onderdeel van de Disney Illuminations! Bezoekers kunnen de Dreams of Ireland-nachtshow bewonderen die Emerald Isle en zijn cultuur viert.


? Disney Village:

Natuurlijk op het Ierse muziek- en dansprogramma! De straten van Disney Village zijn in de kleuren van Saint Patrick’s Day, met Ierse muziek- en dansamusement en zelfs kabouters. Bij Billy Bob’s kunnen bezoekers het concert bijwonen van de Doolin ’, een folkmuziekgroep die Ierse tradities belicht.


About Post Author