Vier nieuwe grote Disney blockbusters op komst voor in de bioscoop

Tijdens de D23-expo zijn er niet alleen nieuwe titels voor Disney Plus aangekondigd maar ook nieuwe releases voor in de bioscoop. Deze 4 grote blockbuster moeten opnieuw voor grote inkomsten zorgen vanuit de bioscopen, een bron van inkomsten voor de Walt Disney Company die bij verdwenen is aangezien ze de laatste tijd prioriteit gaven aan Disney Plus om hun nieuwe producties daar op te uit te brengen.

Disney Blockbusters in 2023 en 2024: dit kunnen we verwachten !

“HAUNTED MANSION” Regisseur Justin Simien – die eigenlijk in Disneyland werkte. Geïnspireerd door de klassieke attractie in een attractiepark, gaat ‘Haunted Mansion’ over een vrouw en haar zoon die een bonte verzameling van zogenaamde spirituele experts inschakelen om hun huis te bevrijden van bovennatuurlijke krakers. Er werd een voorproefje van de film gedeeld exclusief met het D23 Expo-publiek en verwelkomden vervolgens de koningin van de enge films, Jamie Lee Curtis, die een onvergetelijke entree maakte aan boord van een Haunted Mansion doom-buggy. Curtis speelt Madame Leota in de film, die volgend jaar uitkomt.

Disney Blockbusters

“MUFASA: THE LION KING,” een prequel van ‘The Lion King’, wordt pas in 2024 uitgebracht, maar regisseur Barry Jenkins was aanwezig om een nog nooit eerder vertoonde sneak peek te laten zien en iets te vertellen over de film, die momenteel in productie is. Verteld in flashbacks – Rafiki, Timon en Pumbaa vertellen het verhaal van Mufasa aan een jonge leeuwenwelp – “Mufasa” onthult de opkomst van een van de grootste koningen van de Pride Lands.


“SNOW WHITE” is een live-action remake van het klassieke verhaal met Rachel Zegler in de titelrol en Gal Gadot als Sneeuwwitje’s stiefmoeder, de koningin. De twee sterren van de film voegden zich bij Bailey om over hun rollen te praten en een zeer vroege blik te werpen op de iconische personages in de film uit 2024, die wordt geregisseerd door Marc Webb, geproduceerd door Marc Platt en met nieuwe nummers van Tony®-, Grammy®- en Oscar®-winnende songwriters Pasek en Paul.


“THE LITTLE MERMAID” Regisseur Rob Marshall nam een pauze van de postproductie Under the Sea om meer te vertellen over de live-actionversie van het geliefde verhaal. Hij speelde de “Part of Your World”-reeks voor fans in hal D23 en nodigde Ariel zelf uit, Halle Bailey, die haar opwinding over haar nieuwe rol deelde. Marshall sloot af met de introductie van de nieuwe teaser-trailer, die vandaag wereldwijd beschikbaar is. Met favoriete nummers van fans en vier nieuwe nummers geschreven door Alan Menken en Lin-Manuel Miranda, schittert de speelfilm ook met Melissa McCarthy als Ursula en Javier Bardem als Triton. “De Kleine Zeemeermin” zwemt volgende zomer op het grote scherm.

About Post Author

Een reactie achterlaten