Vernieuwde Tower Of Terror met een nieuwe dimensie

De drie nieuwe scenario’s bevatten het beroemde kleine meisje, een van de gasten die op mysterieuze wijze verdween toen het hotel in 1939 door de bliksem werd getroffen. Vanaf 28 september wordt het kleine meisje als geest het hoofdpersonage van drie nieuwe angstaanjagende ervaringen. De kwaadaardige machine, de schachtwezens en de 5e dimensie duiken je in sinistere en verwarrende universums:

Horror 1: The Malevolent Machine
Het kleine spookmeisje achtervolgt deze lift. Maar ze is de minste van je zorgen. Omdat zodra je gaat zitten, deze kwaadaardige machine maar één ding in gedachten heeft: je in de val lokken en schreeuwen en krijsen van blijdschap terwijl het je katapulteert en je naar beneden stort op zijn slechte wil zonder waarschuwing. Het enige wat je kunt doen is je stevig vasthouden en schreeuwen! Kun je jezelf bevrijden van zijn greep?

Horror 2: The Shaft Creatures
“Ze weten dat je hier bent. Wat je ook doet, schreeuw niet! ”Enge wezens dwalen rond de liftschacht en zijn op zoek naar noodlijdende zielen om te terroriseren – hoe luider je smeekt om genade, hoe krachtiger ze worden. Kun je stil blijven terwijl je – meerdere keren – 13 pechvloeren razendsnel daalt?

Horror 3: The 5th Dimension
Verdwaal niet in deze dimensie! Een sinister Poltergeist spook heeft de 5e dimensie geopend en wil je ziel meenemen. Bereid je voor om alles in twijfel te trekken waarvan je denkt dat het echt is terwijl je op een angstaanjagende psychedelische reis tussen werelden valt. Zal het kleine spookmeisje je terug kunnen brengen naar onze dimensie?

Daar heb je het. Ben je dapper genoeg om de Twilight Zone Tower of Terror ™ – een nieuwe dimensie van koude rillingen binnen te gaan en de drie huiveringwekkende nieuwe verschrikkingen onder ogen te zien? Bereid je voor om je ziel uit te schreeuwen terwijl je naar donkerdere diepten daalt dan ooit tevoren!

About Post Author