Veel Disneyland Paris restaurants gesloten in november

Het zal een moeilijke maand worden voor hongerige bezoekers van de Disney parken in Disneyland Paris, want heel wat (quick service) restaurants zullen hun deuren tijdens de maand november niet tot amper openen.

Vanaf 4 november zullen de komende horeca punten in het Disneyland Park dicht zijn voor de hele maand november: Fuente Del Oro, Silver Spur Steakhouse, Cowboy Cookout BBQ, Victoria’s, Gibson Girl, Walt’s, Toad Hall, Last Chance Cafe, Colonel Hathi’s Pizza Outpost en Fantasia Gelati.

Dit betekend ook dat in Frontierland nog maar één restaurant zal open zijn na 4 november tot het einde van de maand en dat is The Lucky Nugget Saloon.

Buiten Frontierland kunnen bezoekers wel nog terecht voor een snelle hap bij Hakuna Matata’s, Marionette, Hyperion, Caseys, Bella Notte en Restaurant en Coulisse in Disneyland Paris.

Voor de mensen die liever langer aan tafel zitten kunnen terecht in een aantal duurdere restaurants in de Disney Parken zoals Auberge de Cendrillon, Captain Jack’s, Bistro Chez Remy, Plaza Gardens, Agrabah Café en Restaurant des Stars.


Quick Service problemen:

Vooral de Quick Service restaurants zijn de dupe van een tragische verhaal dat al enkele jaren zich afspeeld in Disneyland Paris waarbij fans al jaren over klagen en waarbij er in de tijd ooit een petitie is verschenen op het internet met de openingsuren van de restaurants/ horeca etablissementen als één van de grootste problematiek.

Huidig CEO van Disneyland Paris Natacha Rafalski reageerde tijdens een ontmoeting met een groepje Disney fans dat ze op de hoogte is met de problemen over de vele gesloten restaurants en lange wachttijden voor eten. “We voeren wekelijks verbeteringen door op het gebied van capaciteit” reageerde ze ook nog tijdens het gesprek.About Post Author