Vandaag opent Disney Park als winkelstraat

Vandaag gaat een extra stukje van het Disneyland Resort in Californië open. Buena Vista Street, ofwel de “Main Street” van Disney’s California Adventure Park waar je het park binnenkomt, gaat terug open als een verlengstuk van Downtown Disney die al een tijdje terug open is. De rest van Disney’s California Adventure Park incl. de attracties en het icoonische Disneyland Park blijven nog een hele tijd gesloten.In Buena Vista Street zijn er winkels, restaurants & andere eetgelegenheden te vinden die hun deuren gaan openen. Het is de allereerste keer dat er in het Disneyland Resort opnieuw mensen in een park kunnen sinds de sluiting halfweg maart. Het is een manier voor Disney om wat meer inkomsten te kunnen halen uit hun gesloten vakantiebestemming en een welgekomen kans voor veel Cast Members die op die manier terug aan het werk kunnen.

Dit is wat gasten zullen ontdekken:

Elias & Co. is onderverdeeld in verschillende secties voor mannen, vrouwen en kinderen, zodat het winkelend publiek iets speciaals vindt voor het hele gezin.

Julius Katz & Sons heeft een selectie van kerstartikelen en huisdecoraties met Disney-thema.

Kingswell Camera Shop biedt cadeau-ideeën zoals kaders, fotoalbums en meer.

Voor een onvergetelijke snack biedt Trolley Treats klassieke snoepjes, ouderwetse lekkernijen en allerlei soorten vers gemaakte lekkernijen. Verkoopkarren bieden popcorn, churros, ijs en andere “must-bite” -traktaties.

Bij Fiddler, Fifer & Practical Cafe kunnen gasten genieten van de betoverende bezienswaardigheden en geluiden van Buena Vista Street – en een kopje koffie of een ambachtelijk broodje.

Tot de eetgelegenheden behoren Carthay Circle Lounge – Al Fresco Dining, waar bezoekers kunnen ontspannen in een uitgebreid zitgedeelte buiten om een ​​geheel nieuw menu met cocktails en diners te ervaren.
Smokejumpers Grill serveert smakelijke Amerikaanse klassiekers voor lunch en diner met een gestroomlijnd menu van hamburgers, patat, uienringen en ambachtelijk bier, net om de hoek van Buena Vista Street.

Award Wieners biedt corndogs of frisdranken aan, ook via mobiele bestelling.

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *