Universal Studios Hollywood heropent op 16 april 2021

Universal Studios Hollywood heeft aangekondigd dat het op vrijdag 16 april weer open gaat voor het publiek.
Tickets zijn vanaf 8 april online verkrijgbaar. Bezoekers moeten een datumspecifiek ticket kopen om het te bezoeken, en aankopen zijn beperkt tot inwoners van Californië. Voor de jaarpashouders van het park biedt Universal Studios Hollywood een reeks “bonusdagen” waarop pashouders hun passen kunnen gebruiken om het park te bezoeken, te beginnen met een preview-dag op 15 april.Pashouders kunnen op 5 april beginnen met het maken van reserveringen voor bonusdagen via de Universal-website. Jaarpassen worden vanaf 17 mei geldig voor reguliere toegang.

“We zijn ontzettend blij dat we eindelijk Universal Studios Hollywood kunnen openen, teamleden weer aan het werk kunnen krijgen en gasten kunnen verwelkomen om te genieten van onze geweldige attracties”, aldus Karen Irwin, president en COO van Universal Studios Hollywood. “Het was een zeer uitdagend jaar en we zijn enorm blij dat we op dit moment zijn aangekomen.”

De capaciteit zal beperkt zijn, afhankelijk van de staatsvoorschriften, maar Los Angeles County staat op het punt het Orange-niveau van de staat binnen te gaan, wat betekent dat Universal zou moeten kunnen openen met een capaciteit van 25 procent. Het park adviseert dat niet alle attracties beschikbaar zullen zijn wanneer het park terugkeert. Universal promoot echter dat The Secret Life of Pets: Off the Leash en de opnieuw ingerichte Jurassic World – The Ride beschikbaar zullen zijn.


About Post Author

Een reactie achterlaten