Universal opent nieuwe Jurassic World achtbaan

Ondanks de pretparkindustrie in Orlando nog steeds aan het herstellen is van de Covid-19 pandemie en veel nieuwe projecten moest uitstellen opent Universal Orlando binnenkort een gloednieuwe attractie de “Velocicoaster” gebaseerd op Jurassic World.Officieel opent de nieuwe attractie pas vanaf 10 juni 2021 maar enkele gelukkige jaarpashouders van Universal Orlando kregen alvast als eerste de kans om een ritje te maken op de nieuwe achtbaan.

Met de VelociCoaster haalt Universal Orlando Resort een van de meest spectaculaire achtbanen van Florida binnen. Tijdens een rit in de achtbaan ga je maar liefst 47 meter de hoogte in met een topsnelheid van 110 kilometer per uur

In de wachtrij worden bezoekers begroet door Dr. Wu terwijl ze meer te weten komen over de nieuwe achtbaan. Onderweg word je op de hielen gezeten door Blue, Delta, Charlie en Echo en je komt zelfs oog in oog te staan met enkele Velociraptors die vol spanning wachten op hun vrijlating. Als gasten het laadplatform naderen, zullen ze een paar geruststellende woorden van Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) horen en een laatste waarschuwing van Owen Grady (Chris Pratt).


De concurrentie tussen Universal en Disney wordt met de dag groter en groter in Orlando, met Universal dat steeds meer bezoekers aantrekt en ook steeds vaker met nieuwe attracties uitpakt.

Hopelijk kunnen we snel terug opnieuw reizen naar het mekka van de pretparken! 

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *