Disneyland Paris REPORT: Trip 15 December 2019

Trip Report Kerst in Disneyland Paris

Hallo en welkom bij weer een nieuw dagboek bericht van een trip naar Disneyland Parijs op 15 december 2019

10:00:

We zijn eindelijk terug in Disneyland Paris na een lange rit. Na 21 dagen te hebben genoten van het Kerstseizoen in Walt Disney World kunnen we ook eindelijk terug genieten van Kerst in Disneyland Paris.


11:00 één van onze favoriete dingen van het Kerstseizoen is de geweldige Kerstparade die elke dag 2 keer te zien is. Op het liedje “Christmas Is Here” rijd de parade door het Disneyland Park met veel Disney Figuren in speciale kerstoutfits.


12:00: Om helemaal in de kerstsfeer te komen gingen we naar Videopolis voor de show “Let’s Sing Christmas”. Het concept is simpel, een sing along met enkele zangers en Disney figuren. Het is altijd leuk om eens een show te kunnen zien in Videopolis want tegenwoordig is er weinig entertainment te zien daar.

De show Let’s Sing Christmas is vanaf dit kerstseizoen elke dag te zien en in de weekends is er meestal ook een groot koor bij.


13:00: Na een tijdje te hebben moeten wachten we een plaatsje kunnen bemachtigen in restaurant The Lucky Nugget. Ondanks de drukte kregen we wel redelijk snel onze drank en daarna ons eten.

Speciaal voor het kerstseizoen hebben ze in de Lucky Nugget een kerstmenu. Het is zeker een aanrader als je op zoek bent naar net iets anders dan bijvoorbeeld een hamburger of een pizza.14:00: De Starlit Princess Waltz is terug van weggeweest en de show heeft enkele aanpassingen gekregen met nieuwe danspasjes voor de Prinsessen en ook de Prinsen krijgen een grotere rol in de show.


14:30: Tijd om te hoppen naar het Walt Disney Studios Park want ook daar is er hier en daar een beetje een Kerstsfeer. Eén van de leukere meet & greets dit Kerstseizoen in het Walt Disney Studios Park is Goofy in zijn Kerstman Outfit.


15:00: Na lang te hebben moeten wachten is het eindelijk ook mogelijk om Olaf te ontmoeten in Disneyland Paris! De vrolijke sneeuwpop was namelijk al een heel tijdje te ontmoeten in de Amerikaanse parken maar nog niet bij ons.

Na de grote renovatie van voormalige attractie Art of Disney Animation is het gebouw terug geopend onder de naam “Animation Celebration” en bevat nu een Frozen showtje en een meet & greet met Olaf.


16:00: Ook de show Mickey’s Christmas Big Band is terug voor het 3de jaar in Disneyland Paris. Dit is een knallende Broadway tapdansshow met bekende kerstklassiekers.


17:00: Zoals we eerder al vermeld hebben is er in het Walt Disney Studios een nieuw Frozen showtje gekomen in het gebouw van voormalig attractie Art of Disney Animation.

In deze nieuwe attractie wordt je verwelkomt door Sven, Kristoff en Anna waarbij ze het publiek een dansje leren, daarna wordt het publiek welkom geheten in het ijskasteel van Elsa waarbij enkele populaire liedjes van Frozen gezongen worden zoals “Love is A Open Door” en natuurlijk ook “Let It Go”.Persoonlijk ben ik niet zo een grote fan van de nieuwe Frozen experience. Er zijn geen stoelen meer en het publiek moet blijven rechtstaan waarbij de zichtbaarheid niet altijd super is en veel mensen in de zaal zijn geërgerd door de slechte zichtbaarheid van de show.


18:00: Mickey Mouse is dan geen 90 jaar meer maar toch willen Minnie en haar vrienden Mickey dit jaar opnieuw verrassen tijdens de show “Surprise Mickey”. Speciaal voor het Kerstseizoen is er ook een extra Kerstscene en de laatste show is telkens met een kleine vuurwerkshow.


Dit was het voor deze. Tot bij een volgende trip report van een bezoek aan Disneyland Paris!

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *