Trip report 9 juli 2019

Hallo en welkom bij weer een nieuw dagboek bericht van een trip naar Disneyland Parijs op 11 April 2019.

11:00: Aankomst in het Walt Disney Studios Park met een live band in Front Lot.


11:15: In het Walt Disney Studios Park wordt op dit moment hard gewerkt aan de nieuwe Spider-Man attractie en we gingen even een kijkje nemen in Backlot voor een bouwupdate.


11:30: Het Marvel seizoen mag dan wel al over zijn maar in de Production Courtyard zijn er nog steeds een aantal Marvel snacks beschikbaar zoals deze Groot koek.


12:00: In het Studio Theater kun je tijdens het Lion King & Jungle festival naar een screening van de nieuwe Lion King show die je in het Disneyland Park live kunt zien. Wij gingen eens een kijkje nemen naar de screening in het Studio Theater voor de lol.

Al heel snel hadden mensen in de zaal door dat ze niet voor een echte show in het theater zaten waardoor meer dan de helft het theater verliet voor het einde.


13:00: Walt Disney Studios Park -> Disneyland Park


13:15: Als lunch gingen we naar Café Hyperion voor een lichte maaltijd en we kozen voor een salade met kip.


13:45: Tijdens onze lunch konden we genieten van een optreden van een groep dansers in het kader van Disney Performing Arts On Stage.


  14:15: Tijd voor een ritje op Hyperspace Mountain met een fastpass.


15:00: Tijdens het Lion King & Jungle festival kan je elke dag 4x op Central Plaza kijken naar de Jungle Book Jive. De show lijkt een beetje op “Pirate or Princess: Make Your Choice” waarbij er paradefloats komen vanuit Main Street en Fantasyland. Bij deze versie komen er ook nog Disney figuren en performers vanuit het kasteel.

  

 


16:45: Omdat het vandaag dinsdag is krijgen we opnieuw een speciale gast op bezoek in Main Street USA. Het is al ongeveer twee jaar de traditie geworden dat Disneyland Paris op dinsdag enkele speciale characters tevoorschijn brengt tijdens “Tuesday is Guest Star Day”. En deze week was het de beurt aan Cheshire Cat uit Alice in Wonderland.


17:05: Nog tijdens het Lion King & Jungle Festival kun je in het nieuwe Frontierland theater kijken naar The Lion King: Rhythms of the Pride Lands. Geniet van de beroemde scenes uit The Lion King met een verrassende musicaltwist.

Ook deze show speelt 4 keer per dag.


17:00: Na de Lion King show kom je terecht in een soort pleintje volledig toegewijd aan de Lion King waar ze allerlei merchandise en speciale snacks verkopen.


18:00: Tijd voor een lunch in restaurant Hakuna Matata.


19:00: Het Lion King & Jungle Festival heeft nog een show en vindt plaats in Adventureland en het noemt “Timon’s Matadance”. Timon, Pumba en de dansers nodigen je uit om deel te nemen aan deze interactieve show en samen te dansen op het ritme van de matadance.

20:00: ’s Avonds is het ideale moment om nog wat attracties te doen, veel mensen zijn gaan eten, zijn naar hun hotel of vertrekken naar huis waardoor de wachtrijen vaak een stuk korter zijn dan tijdens de namiddag. Daarom besloten we nog even naar Fantasyland te gaan voor een ritje op Casey Junior het kleine circustreintje en Les Pays des Contes de Fées.


20:15: Ook It’s A Small World, een klassieker in de Disney Parken, is een attractie die we nooit overslaan. Een rustig bootritje door een kleurrijk decor met een herkenbaar liedje.

 


21:00: We gaan even op ontdekking in de rustigste hoekjes van het Disneyland Park.


23:00: De avond is gevallen over het Disneyland Park en dat betekend dat het park gaat sluiten, maar voor we terug naar huis gaan, konden we nog even genieten van de sparkelende avondshow Disney Illuminations.


Dit was het voor deze. Tot bij een volgende tipreport van een volgend bezoek aan Disneyland Paris!

About Post Author