Disneyland Paris REPORT: Trip 27 Augustus 2019

Hallo en welkom bij weer een nieuw dagboek bericht van een trip naar Disneyland Parijs op 4 augustus 2019.

10:30: Aankomst in Disneyland Paris


11:00: The Jungle Book Jive is nog steeds te zien in het Disneyland Park tot 22 september, maar door het warme weer zouden er enkele shows niet volledig doorgaan.

Daarom gingen wij naar de eerste show kijken in de ochtend toen het nog niet zo warm was om toch het totaal plaatje van de show te zien.


12:00: Het was bijna het einde van de zomervakantie en veel mensen sluiten hun vakantie dan graag eens af met een bezoek aan Disneyland Parijs bijvoorbeeld en dat was best te merken met overal redelijk lange wachtrijen.

Maar dat mag de pret niet bederven, door het Fastpass systeem konden wij een heel stuk van de wachtrij overslaan bij Buzz Lightyear Laser Blast.

12:30: We verlaten Discoveryland nog niet en lopen helemaal tot achteraan naar attractie “Mickey’s Philharmagic” de recentste attractie van Disneyland Parijs.

De 4D film was al enkele jaren te zien in Walt Disney World waarbij Donald Mickey zijn orkest instrumenten moet klaarzetten maar dat loopt niet helemaal zoals het zou moeten gebeuren en Donald komt terecht in een wereld vol met bekende Disney liedjes.
13:00: Tijdens het Lion King & Jungle Festival kan je Baloo ontmoeten in Adventureland, één van de grote sterren uit de Jungle Book (Jive).


14:00: Het is fijn om te kunnen vermelden dat Disneyland Parijs meer inzet op hun Photopass systeem waarbij er meer Photopass fotografen te vinden zijn zoals hier in Adventureland, waarbij een Fotograaf graag enkel foto’s van jou en je gezelschap maakt en extra magie toevoegt door middel van de “Magic shot”


15:00: We verlaten voor heel even het Disneyland Park om te gaan kijken naar Mickey And The Magician in het Walt Disney Studios Park.

Deze show zal eind september stoppen om plaats te maken voor Mickey’s Christmas Big Band als deel van het Kerstseizoen en zal ook plaatsvinden in het Animagique Theater.


16:00: In 2021 krijgt de Backlot in het Walt Disney Studios Park een Marvel thema ondertussen zijn ze hier enkele werken aan het doen zoals het bouwen van de nieuwe Spider-Man attractie.

Later deze week zal ook de Rock ‘n’ Roller Coaster sluiten, de achtbaan zal blijven zoals die is maar zal terug open gaan in 2021 met een Iron Man thema.

De laatste tijd probeer ik zoveel mogelijk weg te blijven uit het Walt Disney Studios Park omdat er veel attracties dicht zijn en er veel schuttingen staan in het park.


17:00: We zijn terug in het Disneyland Park in Frontierland om te gaan kijken naar The Lion King: Rhythm Of The Pride Lands een 30 minuten durige show waarbij bezoekers naar een broadway productie van het bekende Lion King verhaal kunnen kijken met meeslepende ritmes.

De show lijkt zeer geliefd bij het publiek want zelfs tijdens dat de grote Parade te zien is in het Disneyland Park zit het theater voor deze show bomvol.


18:00: Na de Lion King show was het tijd geworden om te eten, en om in de sfeer van de Lion King te blijven gingen we eten bij Hakuna Matata in Adventureland.

Om eens een keer iets anders te nemen nam ik menu 2.

(Hakuna Matata frieten, kipnuggets, Frisdrank en een ijsje)


19:00: Voor dat het een groot deel van Fantasyland sluit doen we nog snel enkele attracties zoals Le Pays De Contes De Fées en het Doolhof van Alice in Wonderland.


21:00: De avond is gevallen over het Disneyland Park en dat betekende dat er niet meer veel tijd over was om veel dingen te doen. Iets wat we zeker niet wilde overslaan was om nog eens een ritje te maken op Dumbo.

Dumbo was een heel tijdje gesloten geweest voor een grondige renovatie, waarbij er nieuwe LED verlichting aan de attractie is toegevoegd en een zeer speciale ervaring geeft in het donker.
Dit was het voor deze. Tot bij een volgende tipreport van een volgend bezoek aan Disneyland Paris!


About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *