Disneyland Paris REPORT: Trip 24 februari 2020

Hallo en welkom bij weer een nieuw dagboek bericht van een trip naar Disneyland Parijs op 24 februari.

10:00: We zijn terug in Disneyland Paris en beginnen onze dag in het Disneyland Hotel waar je elke ochtend een Disney character kunt ontmoeten zonder een lange wachtrij.


11:00: In Frontierland is Mickey zijn vriendinnetje Minnie te vinden zij is nu dagelijks te ontmoeten nabij BBQ Cookout in een nieuwe “cowgirl” outfit.


12:00: Na de meet & greet met Cowgirl Minnie is het tijd om de show/parade Frozen 2: An Enchanted Journey te gaan bekijken voor het kasteel van Doornroosje.

Anna, Elsa, Olaf, Kristoff en Sven maken een betoverende reis vanuit Fantasyland tot het kasteel met een hele medley aan liedjes uit Frozen 2. Na de show-stop op Central Plaza vertrekken ze terug richting Fantasyland in een prachtige paradewagen.

12:30: Er zijn veel speciale Disney figuren die vandaag een bezoek brengen aan Disneyland Paris zo kwamen we op weg naar Fantasyland, Belle en Gaston tegen. Omdat ze onverwacht voorbij liepen moesten we niet lang wachten voor een foto.13:00: Ook de Tremains waren in Fantasyland. Zij deden waar ze het beste in zijn en dat is alles op hun kop zetten en lachen met Cinderella.


13:30: Na al deze character meet & greets maken we nu ook even tijd voor een ritje op Peter Pan’s flight.

14:00: We zagen online dat Goofy en Max in Frontierland waren vandaag, we liepen direct richting BBQ Cookout. Het is niet vaak mogelijk om op de foto te gaan met hun beiden dus daar hebben we van geprofiteerd.


15:00: De nieuwe Disney Pixar film “Onward” zal binnenkort te zien zijn in de bioscopen maar de eerste merchandise van de film is ondertussen al aangekomen in Disneyland Paris.


16:00: Over naar het Walt Disney Studios Park voor het inchecken in de Hollywood Tower Hotel. Zoals altijd verloopt het niet zoals gepland door defecten liften. Er zijn een reeks nieuwe pins verschenen van de Tower of Terror, en wij hebben deze van Goofy mee naar huis genomen.17:00: Speciaal voor Star Wars: Legengs Of The Force kun je bij Annette’s Diner in Disney Village terecht voor een nieuwe heerlijke (en tijdelijke) “Dark side” hamburger.


18:00: Als de avond valt over het Studios Park kun je genieten voor de Tower Of Terror van het avondspektakel Star Wars: A Galactic Celebration waarbij Star Wars tot leven komt met verbluffende projecties en laser effecten. Ook maken alle Star Wars figuren een passage op een groot podium.

Deze show is nog te zien tot en met 15 maart 2020.

Dit was het voor deze. Tot bij een volgende trip report van een bezoek aan Disneyland Paris!

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *