Disneyland Paris REPORT: Trip 15 oktober 2019

Hallo en welkom bij weer een nieuw dagboek bericht van een trip naar Disneyland Parijs op 15 oktober 2019.

08:00: We beginnen dit trip report in ons hotel, want we verbleven voor de eerste keer in hotel “Staycity”. Dit hotel is nieuw en is 10 minuten verwijderd van de Disney parken met de auto.

Mijn eerste indruk van het nieuwe hotel was dat er een aantal dingen nog niet klaar waren en dat het aan de redelijk moderne kant was.

De kamers zijn wel zeer ruim en hebben zelfs een kleine keuken, wat kan handig zijn voor grotere gezinnen.


09:00: We zijn weer in Disneyland Paris! En ook het Halloween seizoen is terug in Disneyland Paris en dat bekend ook met een speciale Halloween parade, een show met de Disney schurken en enkele speciale ontmoetingen met de Disney figuren.


09:30: Op Town Square in Main Street Usa kun je op de foto met Max, de zoon van Goofy, op de foto. Max is niet zo vaak te zien in Disneyland Paris en al bijna helemaal niet te ontmoeten wat het nog leuker maakt.

De wachtrij om op de foto te gaan met Max zijn niet zo lang als de meeste meet & greets in het Disneyland Park, wat het zeker de moeite maakt om hem een bezoekje te brengen.


10:00: Een ontmoeting met Mickey & Minnie mag zeker niet ontbreken tijdens het Halloween seizoen. Want dit jaar hebben Mickey & Minnie weer hun prachtige Mariachi outfits aangetrokken om op de foto te gaan met de bezoekers van het Disneyland Park.


11:00: Dit jaar is er een nieuwe show met de Disney schurken waarbij zeeheks Ursula haar voor de eerste keer aansluit tijdens de show en ze enkele tips geeft om zelf een echte (Disney) Schurk te worden.

Deze show ging in première 28 september maar de show was een week erna een klein beetje aangepast waarbij er een kleine scene uit de show is verwijderd.Na de show kun je ook op de foto met enkele Disney schurken.


11:30: Ook de Kolderkat is weer van de partij dit Halloween seizoen. Net zoals vorig jaar heeft deze character de minst langste ontmoetingstijd.

De Kolderkat is iedere dag te ontmoeten tijdens het Halloween seizoen in Fantasyland nabij de theekopjes.


12:30: Het hoogtepunt van Halloween in Disneyland Paris is zeer zeker de vrolijke parade met de herfstachtige parade floats en ook de Mickey’s Illusion Manor (Phantom Manor) float is weer van de partij.

Voor het kasteel stopt de parade een kleine 5 minuutjes voor een show en trekt daarna weer verder.


13:00: Vandaag was het een dinsdag en je weet wat dat betekent… Disneyland Paris heeft alweer een speciale gast, met deze week: The Old Hag (Sneeuwitje)


14:00: In Restaurant en Coulisse (Walt Disney Studios Park) en Cafe Hyperion (Disneyland Park) kun je terecht tijdens Halloween voor een speciale menu met een hamburger, drankje en een gebakje.


15:00: We hebben een Fastpass voor de Tower Of Terror en we gaan na een lange tijd nog eens op de attractie. De Tower Of Terror is recentelijk vernieuwd en alle 3 liftschachten hebben nu een apart verhaal en vernieuwende drops waardoor ieder ritje anders is.

De Tower Of Terror: New Dimension Of Chills is een overlay gelanceerd voor het Halloween seizoen en zal ook blijven na het Halloween seizoen.
16:00: Binnenkort kunnen we weer naar de cinema voor de nieuwe Disney film: Malalifcent 2.

Maar ondertussen kun je in het Studio Theater (Walt Disney Studios) kijken naar een preview van de film.


17:00: Na 9 maanden kunnen we eindelijk terug op attractie Cars Quatre Roues Rallye. De attractie is volledig gerenoveerd en lijkt weer bijna als nieuw.

Het is niet een attractie die ik altijd zou doen als ik in Disneyland Paris ben, maar telkens als een attractie uit een grote renovatie komt gaan we er eens graag op om alle verbeteringen te bekijken.


18:00: We blijven nog even in de sfeer van Cars want vanaf volgend jaar zal een heel stuk van de attractie ‘Studio Tram Tour: Behind the Magic ” verdwijnen en het anderen deel van de attractie zal een nieuw thema krijgen van Cars.


19:00: We lopen terug naar het Disneyland Park voor een ritje op één van onze favoriete dark rides: Peter Pan’s Flight


19:50: Het is bijna tijd voor Disney Illuminations, maar 10 minuten voor de avondshow begint worden bezoekers van Disneyland Paris getrakteerd op een speciale pre-show waarbij de Disney schurken het kasteel van Doornroosje overnemen met enkele verrassende effecten. (Enkel tijdens Halloween)


20:00: Door slechte weersomstandigheden was de opvoering van Disney Illuminations zonder vuurwerk en pyrotechnics (vuurwerk), het maakt de show iets minder spectaculair maar we bleven toch tot het einde.


Dit was het voor deze. Tot bij een volgende trip report van een volgend bezoek aan Disneyland Paris!

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *