Disneyland Paris REPORT: Trip 13 januari 2020

Hallo en welkom bij weer een nieuw dagboek bericht van een trip naar Disneyland Parijs op 13 januari 2020.


9:30: (Aankomst) We zijn terug in Disneyland Paris, deze keer voor de start van Legends Of The Force in het Walt Disney Studios Park (Star Wars seizoen) en het nieuwe Frozen Celebration seizoen in het Disneyland Park.


10:30: We staan klaar voor het kasteel voor de nieuwe show Frozen 2: Een Betoverde Reis. Een nieuwe Frozen paradewagen en enkele dansers komen 4x per dag vanuit Fantasyland tot het kasteel en stoppen voor het kasteel voor een kort showtje. Anna, Elsa, Kristoff en Sven zijn van de partij en een hele medley aan liedjes uit de nieuwste film.11:00: Nu het kerstseizoen afgelopen is en Jack Skellington terug in “Halloween land” zit is Mickey Mouse terug te ontmoeten (met Lineberty) nabij Phantom Manor in zijn speciale outfit gebaseerd op de attractie.


11:30: Even snel switchen naar het Walt Disney Studios Park want daar kunnen alle Star Wars fans terecht voor Legends Of The Force. Als eerst gaan we naar hamburger restaurant Restaurant en Coulisse voor een speciaal menu met een (Chewbacca) hamburger,(R2-D2) dessert en drank.


12:30: Een van de hoogtepunten van het Star Wars seizoen tijdens de dag is de show Legends of a Galaxy Far, Far Away. De Force is sterk tijdens deze ongelooflijke podiumshow overdag met verbazingwekkende scènes uit de Skywalker saga en met legendarische figuren zoals Chewbacca, BB-8, Kylo Ren, Rey en meer.


13:00: Het Frozen seizoen vindt eigenlijk officieel plaatst in het Disneyland Park maar toch zijn er in het Walt Disney Studios Park ook nog veel Frozen dingen te vinden. De nieuwe Frozen attractie/show “Frozen: A Musical Invitation” die al reeds geopend was tijdens het kerstseizoen en een meet & greet met de vrolijke sneeuwman Olaf. (met Lineberty)

De Frozen: A Musical Invitation lijkt zeer populair met lange rijen waarbij er zelfs een speciale wachtrij is gecreëerd met plastieken dranghekken.13:30: Tijdens Legends Of The Force lopen er vooral veel Stormtroopers in het Walt Disney Studios Park zo is er een Imperial March (met Darth Vader), First Order March (met Captain Phasma) en nieuw dit jaar is de First Order Recruitment waarbij je Kylo Ren kunt ontmoeten.


14:30: We zijn terug in het Disneyland Park en Rapunzel en Flynn zijn ook van de partij.


16:00: Speciaal voor het nieuwe Frozen Celebration seizoen zijn er ook enkele nieuwe snacks te vinden in thema van Frozen. In de Cable Car Bake Shop (Main Street) kun je terecht voor een groot aanbod aan Frozen snacks.


17:00: Attractie Star Tours heeft terug een flinke update gekregen speciaal voor de nieuwe film ” Star Wars: The Rise of Skywalker”. Met nieuwe scene’s en planeten gebaseerd op de film.


18:30: Het hoogtepunt van het Star Wars seizoen in Disneyland Paris is uiteraard het avondspektakel “Star Wars: A Galactic Celebration” een mix van projecties, special effects en Star Wars characters op een podium.

Het is altijd leuk om eens een ander avondspektakel te kunnen zien naast Disney illuminations dat al sinds de 25ste verjaardag van Disneyland Paris (2017) iedere dag te zien is zonder een nieuwe scene in de show sinds de première.


19:30: We sluiten onze dag af in Hotel Newport Bay met een groot buffet.

Ook hier waren er enkele gethematiseerde desserts van het nieuwe Frozen seizoen.


Dit was het voor deze. Tot bij een volgende trip report van een bezoek aan Disneyland Paris!


About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *