TRAILER VOOR 20TH CENTURY STUDIOS’ “BOSTON STRANGLER” NU BESCHIKBAAR

True-Crime Thriller met Keira Knightley, Carrie Coon, Alessandro Nivola en Chris Cooper gaat in première op 17 maart 2023, exclusief op Disney+

“Boston Strangler” van 20th Century Studios en schrijver/regisseur Matt Ruskin gaat op 17 maart 2023 in première in België en Luxemburg, exclusief op Disney+. De trailer van de waargebeurde misdaadthriller over de baanbrekende verslaggevers die het verhaal van de beruchte Boston Strangler-moorden in de jaren zestig brachten, is nu beschikbaar.

De film volgt Loretta McLaughlin (Keira Knightley), een verslaggever voor de Record-American krant, die de eerste journalist wordt die de Boston Strangler-moorden in verband brengt. Terwijl de mysterieuze moordenaar steeds meer slachtoffers eist, probeert Loretta haar onderzoek voort te zetten samen met collega en vertrouwelinge Jean Cole (Carrie Coon), maar het duo wordt belemmerd door het ongebreidelde seksisme van die tijd. Desalniettemin zetten McLaughlin en Cole dapper het verhaal voort met groot persoonlijk risico, waarbij ze hun eigen leven op het spel zetten in hun zoektocht naar de waarheid.