Tom Holland kruipt opnieuw in de huid van Spider-Man voor nieuwe Disneyland Paris attractie

Ondanks dat de opening van Avengers Campus waarschijnlijk pas zal plaatsvinden in 2022 is de constructie in het Walt Disney Studios Park en voorbereidingen volop aan de gang en Disney schakelt niemand minder dan Tom Holland in om de rol van Spider-Man te vertolken voor de nieuwe attractie.

Hoewel een soort gelijkaardige kopie van Avengers Campus al (bijna) helemaal klaar is moeten de fans van Disneyland Resort (California) nog even geduld uitoefenen want de nieuwste attractie van het Disney California Adventure pretpark moeten helaas gesloten blijven vanwege de pandemie. Enkel de ingang arena van het park is momenteel toegankelijk dat momenteel gebruikt wordt als winkelstraat.

Ondanks dat Avengers Campus in Disneyland California niet kan openen momenteel heeft Disney wel alvast een nieuwe blik achter de schermen gepost op hun sociale kanalen met niemand minder dan Tom Holland die speciaal voor de attractie opnieuw in de huid van Peter Parker/Spider-Man zal kruipen en mocht in eigen persoon alvast de attractie uittesten.

Ook deelde Disney de attractie “WEB SLINGERS: A Spider-Man Adventure” zal noemen in California. De kans is dus groot dat de copy van de attractie mogelijk dezelfde naam zal krijgen in Disneyland Paris.

Concept Art: WEB SLINGERS: A Spider-Man Adventure
Recenste update van Avengers Campus in Disneyland Paris door DLPReport

About Post Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *