Nieuw avond entertainment in Tokyo DisneySea “Believe! Sea of Dreams” in première op 11 november 2022

Oriental Land Co., Ltd. heeft aangekondigd dat er het nieuw avondentertainment, “Believe! Sea of ​​Dreams”, in première gaat op 11 november in Tokyo DisneySea® Park van Tokyo Disney Resort.


Tokyo DisneySea Believe! Sea of ​​Dreams spectaculaire show op de Middellandse Zeehaven

In “Believe! Sea of ​​Dreams”, herinneren Disney- en Pixar-vrienden dromers eraan om te blijven geloven en hun wensen uit te laten komen. De spectaculaire show vindt plaats in de Middellandse Zeehaven in Tokyo DisneySea, waar het water wordt getransformeerd in de Sea of ​​Dreams – een plek vol “wenssterren” die verschijnen wanneer iemand een oprechte wens doet.

Tokyo DisneySea Believe! Sea of Dreams


De show transformeert de Middellandse Zeehaven en toont grote boten die dynamisch over het wateroppervlak glijden, heldere lasers en zoeklichten die de nachtelijke hemel verlichten en, voor het eerst, beelden die worden geprojecteerd op de muren van Tokyo DisneySea Hotel MiraCosta®. De speelruimte wordt verder versterkt door de personages uit Disney- en Pixar-films en de optredens van dansers, waardoor gasten het gevoel hebben dat ze in de verhalen van geliefde Disney-vrienden zijn gestapt.


Gasten kunnen zich verheugen op dit gloednieuwe nachtelijke entertainment in Tokyo DisneySea.

Tokyo DisneySea Believe! Sea of Dreams FACTS


Titel: Believe! Sea of ​​Dreams Locatie: Mediterrane Haven
Duur: ongeveer 30 minuten
Voorstellingen: 1 x dagelijks
Deelnemende personages: Peter Pan, Wendy, Aladdin, Rapunzel, Miguel, Ariel, Moana, Elsa en anderen Kapitaalinvestering: ongeveer 9,5 miljard yen

About Post Author

Een reactie achterlaten