Tokyo Disneyland krijgt nieuwe parade

In het kader van de 40ste verjaardag krijgt Tokyo Disneyland opnieuw een volledig nieuwe parade en daarbij zijn het vooral recente films die een grote rol spelen. Deze keer geen paradewagen met Alice in Wonderland, Jungle Book of Peter Pan maar wel Moana, Big Hero 6, Coco en Zootopia.

Tokyo Disneyland

Paradedetails

To a World of Colorful Dreams

Dansers in kleurrijke kostuums begeleiden Tinker Bell terwijl ze op een praalwagen verschijnt en de parade leidt. Haar regenboogkleurige praalwagen is versierd met prachtige bloemblaadjes die schijnbaar in de lucht dansen, terwijl een kleurrijke Disney-wereld zich om haar heen ontvouwt.

Trying Everything


Judy Hopps en Nick Wilde, die nu een officiële politieagent is, van Zootopia van Disney Animation Studios verschijnen. Samen met hun hilarische vriend Clawhauser gaan ze op spannende nieuwe missies.

Finding Adventure


Gasten zullen zien hoe Russell, Dug en Carl uit Pixar’s Up op een nieuw avontuur gaan met de legendarische vogel Kevin en haar baby’s.

Showing Strength


Merida leidt haar mede-Disney-prinsessen, Moana, Rapunzel en Pocahontas terwijl ze zich heldhaftig wagen aan nieuwe grenzen, met moed en vastberadenheid in hun hart.

Family Bonds


Gasten kunnen genieten van een levendig eerbetoon aan de saamhorigheid van het gezin met deze twee praalwagens, elk met een geliefde Disney-familie. Op de eerste praalwagen is Miguel te zien, uit Pixar’s film Coco, terwijl hij met zijn familieleden een kleurrijk Day of the Dead-festival viert. De volgende is een ‘superfamilie’, geleid door Mr. Incredible uit de Pixar-film The Incredibles. Mevrouw Incredible en de hele familie verschijnen ook terwijl ze proberen een gigantische baby Jack-Jack uit het kattenkwaad te houden!

With Your Best Friends


Woody en Buzz Lightyear uit Pixar’s Toy Story-films verschijnen bovenop RC, de auto met afstandsbediening, gevolgd door Vanellope en Ralph van Wreck-It Ralph van Disney Animation Studios in haar geliefde raceauto. Bovendien maken Hiro en Baymax van Disney Animation Studios ‘Big Hero 6 hun opwachting met de groep helden – Honey Lemon, Fred, Wasabi en Go Go Tamago, die allemaal waken over de stad San Fransokyo.

Dreams Come Together in Harmony


In een spannende finale verschijnen Mickey Mouse en Minnie Mouse in kledij ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum, vergezeld van andere schattige Disney-vrienden op een prachtige praalwagen versierd met een spectrum van sprankelende kleuren. De aankomst van de praalwagen vormt de basis voor nog veel meer prachtige momenten en dromen die samenkomen om een kleurrijke, harmonieuze toekomst voor iedereen te creëren.

About Post Author

Een reactie achterlaten