Tokyo Disney Resort verkoopt opnieuw tickets voor 2 dagen

Je zal er misschien van opkijken maar sinds de pandemie kan je in Tokyo Disney Resort enkel nog tickets kopen die 1 dag geldig zijn. Als je meerdere dagen de Disney Parken in Tokyo wilt bezoeken dan moet je telkens 1 ticket kopen voor iedere dag. Hoppen tussen de parken is helemaal niet mogelijk en ook Jaarpassen zijn er intussen al een hele tijd niet meer. Daarom werken ze ook niet met een reservatiesysteem zoals in de andere Disney Parken. Je koopt er een dagticket op datum en dat is de enige mogelijkheid.

Maar er veranderd binnenkort toch eindelijk iets want Tokyo Disney Resort zal opnieuw starten van de verkoop van 2-daagse tickets waarbij je moet kiezen welk park welke dag te bezoeken. De tickets zouden er voor een beperkte tijd komen en noemen ‘2-Day Summer Passport’.Hopelijk voor de vele Disney fans daar is dit een testfase om na lange tijd ook stilaan terug over te schakelen naar hoe het vroeger was en kunnen de fans misschien binnenkort ook opnieuw een jaarpas kopen. Dit nieuws komt er nu dat Tokyo Disney Resort er met de viering van z’n 40 jarig bestaan is begonnen.

Volgend jaar zal een belangrijk jaar worden voor Tokyo Disney Resort want dan opent het nieuwe Fantasy Springs in Tokyo Disney Sea met verschillende grote nieuwe attracties en een gloednieuw luxueus Disney Hotel. Dit kan een nieuwe start betekenen voor Tokyo Disney Resort na het pandemie tijdperk.

Tokyo Disney Resort


Previous post Avatar: The Way of Water is te streamen vanaf 7 juni op Disney Plus.
Next post Star Wars: Galactic Starcruiser gaat definitief sluiten
Close