Tokyo Disney Resort start opnieuw met shows

Tokyo Disney Resort is opnieuw gestart de Big Band Beat-show van Tokyo Disney Sea die officieel zal heropent als Big Band Beat: A Special Treat, vanaf 1 april. En op dezelfde dag opent Tokyo Disneyland eindelijk zijn pandemie-vertraagde Fantasyland Forest Theatre met de première van Mickey’s magische muziekwereld.De capaciteit is in beide theaters beperkt in overéénstemming met de lokale regelgeving en gasten moeten hun plaats voor de shows reserveren via de officiële Tokyo Disney-app.
Het Fantasyland-theater is het sluitstuk van het grote uitbreidingsproject van Tokyo Disneyland, dat werd verankerd door de nieuwe Enchanted Tale of Beauty and the Beast trackless dark ride. Andere elementen waren de Minnie’s Style Studio walk-through en character meet in Toontown plus de Big Hero 6-thema The Happy Ride with Baymax spinner in Tomorrowland.

Mickey’s magische muziekwereld begint met Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck en Goofy die diep in het bos een gigantische muziekdoos vinden. Verschillende Disney-personages komen uit de doos, vergezeld van de bijbehorende liedjes. Maar één deur gaat niet open, waardoor Mickey en zijn vrienden op zoek gaan naar het ontbrekende nummer. Wat hen er natuurlijk toe brengt om onderweg nog meer Disney-personages en -liedjes te ontdekken.

About Post Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *