Tokyo Disney Resort kondigt betaalde “Premier Access” aan voor geselecteerde attracties

Tokyo Disney Resort heeft aangekondigd dat Disney Premier Access op 19 mei 2022 beschikbaar zal zijn

Tokyo Disney Resort heeft aangekondigd dat Disney Premier Access op 19 mei 2022 beschikbaar zal zijn in de officiële Tokyo Disney Resort-app. Deze nieuwe digitale service biedt gasten het gemak van het reserveren van bepaalde parkattracties door de app te gebruiken terwijl ze in Tokyo Disneyland en Tokyo DisneySea-parken zijn. Door deze nieuwe service te gebruiken, hebben gasten meer flexibiliteit, kunnen ze hun bezoek aanpassen en halen ze het meeste uit hun Disney-dag.

Disney Premier Access in Tokyo Disneyland en Tokyo DisneySea

Met Disney Premier Access in Tokyo Disneyland en Tokyo DisneySea hebben gasten de mogelijkheid om hun voorkeurstijd te selecteren en reserveringen te maken om attracties te ervaren. Deze service, beschikbaar tegen een vergoeding, biedt opties voor hoe gasten de parken ervaren, en biedt gemak en extra flexibiliteit voor diegenen die hun ervaring willen personaliseren en het meeste uit hun bezoek willen halen.

Twee attracties die in aanmerking komen voor Disney Premier Access

Voor de twee attracties die in aanmerking komen voor Disney Premier Access, wordt de Standby Pass opgeschort vanaf 25 april 2022. Gasten kunnen deze attracties echter nog steeds zoals gewoonlijk ervaren door in de rij te wachten.

De twee parken zullen blijven werken met als doel een naadloze gastervaring te creëren door de dagelijkse capaciteit te verminderen tot een aantal lager dan vóór de uitbraak van COVID-19, en door innovatieve diensten te introduceren die onze gasten in staat stellen om op hun manier van de parken te genieten en blijven inspelen op de behoeften van gasten.

Disney Premier Access Experiences:

  • Enchanted Tale of Beauty and the Beast 
  • Soaring: Fantastic Flight

Toegang met Premier Acces 2000 yen (ongeveer 15 euro)

About Post Author

Een reactie achterlaten