Tokyo Disney Resort Halloween met nieuwe merchandise & food opties

Tokyo Disney Resort Halloween Merchandise met een popdesign met Mickey Mouse en zijn vrienden die Halloween-magie over de parken gieten

In de twee parken, merchandise ontworpen met bekende Disney-personages zoals Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck en Daisy Duck.
De set ansichtkaarten bevat een ansichtkaart met een pop-ontwerp dat Mickey Mouse en zijn vrienden betoverden in het park, en een ansichtkaart met een Halloween-achtig ontwerp met motieven zoals waaierkappen en ballonnen die zijn ingelegd door Mickey en zijn vrienden. Een kaart en een stickerdoos met in totaal 42 stickers met Halloween-achtige patronen. Daarnaast bevatten de doorzichtige houders in de doorzichtige houderset stukjes fonkelende sterren die de patronen nog aantrekkelijker maken. Daarnaast verkopen ze ook goederen waarvan je ook na thuiskomst van het park kunt genieten, zoals een mok met een doodshoofdmotief geaccentueerd op het handvat, en een pompoenvormige mok met een op een jack-o-lantern geïnspireerde lepel.

Tokyo Disney Resort Halloween

Wat snoep betreft met hetzelfde Halloween-ontwerp, verkopen ze rijstcrackers waarvan je kunt genieten van 6 verschillende smaken in één doos. Naast de smaken Amashio en Curry, zullen er pompoensmaken zijn die uniek zijn voor Halloween. Er zullen ook snoepjes zijn die perfect zijn voor Halloween, zoals chocoladecrunch, een klassieker in het park, en diverse snoepjes zoals baumkuchen, madeleines en koekjes.

Tokyo Disney Resort Halloween

Tokyo Disney Resort Halloween Merchandise ontworpen met geesten die stiekem genieten van het park om middernacht


 In de twee parken verkopen ze items met unieke geesten die van het park genieten om middernacht. 
 Er verschijnen in totaal 3 soorten kleverige knuffelbeesten die overal met een clip in de hand van de geest kunnen worden bevestigd. Geesten die fan petten dragen en smartphones vasthouden, geesten die genieten van het park met churros en popcorn, en geesten die lakens dragen en ze proberen te verrassen zijn allemaal uniek. Je kunt hem op je schouder leggen en met de geesten spelen, Halloween-foto’s maken in het park en er op je eigen manier van genieten.

De kinchaku set met spookbedels is een set van drie kinchaku met verschillende designs op de voor- en achterkant, zoals het ontwerp van de spoken die genieten van de parkattracties. Bovendien is de mini-handdoekenset verkrijgbaar in 3 verschillende patronen, zodat u kunt genieten van verschillende patronen, afhankelijk van de dag. De sticky notes set met 4 soorten spookpatronen is net als de spoken transparant en heeft een speels design.

Tokyo Disney Resort Halloween

Een speciaal menu met Halloween-achtige ingrediënten en kleuren en een menu met souvenirs wordt vanaf zondag 4 september verkocht. 

 Churros, een vast menu-item in het park, zal beschikbaar zijn in een Halloween-versie. Churros met pompoensmaak bestrooid met esdoorn-pompoensuiker. Churros gevuld met pompoen. Vanaf dit jaar zullen de churros verkrijgbaar zijn in verpakkingen die zijn ontworpen met 10 nieuwe karakters met Halloween-thema. 
 New York Deli, een restaurant aan de Amerikaanse waterkant van Tokyo DisneySea, zal sandwiches verkopen in kleuren die uniek zijn voor Halloween. Pittige tandoori-kip en pompoengratin zijn ingeklemd en pecannoten accentueren de textuur. Je kunt genieten van een stevig broodje dat past bij de zoetheid van pompoen en de geur van kruiden met een souvenir-lunchdoos zoals je wilt. 

In het restaurant “Grandma Sara’s Kitchen” in Critter Country in Tokyo Disneyland verkopen we een speciale set omeletrijst met veel ingrediënten, overlopend met tomaten demi-glace saus. De omeletrijst wordt overgoten met paarse zoete aardappelsaus, wat de smaak accentueert. Met deze speciale set kun je een souvenirtray bevestigen die is ontworpen met de Disney Friends die het park betoveren. 
 In Tokyo DisneySea’s Mermaid Lagoon-restaurant “Sebastian’s Calypso Kitchen”, zal een speciaal Halloween-drankje verkrijgbaar zijn met een rijke chocoladesmaak en bitterzoete koffiegelei met daarop schilferige witte chocolade en frambozenkorrels. Geniet ervan met een souvenironderzetter met een spookmotief en een souvenirrietje met een spookontwerp. 


Ontdek Halloween in Disneyland Paris

Ook in Disneyland Paris is het jaarlijks een groots Halloween feest. Vanaf 1 oktober kan je genieten van een unieke Halloween parade met exclusieve paradewagen waarbij de Disney figuren aangekleed zijn met speciale Halloween kostuums. Ook de Disney Villains zijn uiteraard van de partij en eind oktober krijgt Halloween een finale met de Halloween Soireés.


About Post Author

Een reactie achterlaten