Tijdelijke aanpassingen aan het boekings- en annuleringsbeleid

TICKETS


Staan jullie gasten toe om tickets te wijzigen of om de geldigheidsduur te verlengen?

Als je je toegangstickets voor de parken nog niet hebt gebruikt en ze vervallen tijdens de sluiting van de parken, wordt hun geldigheidsdatum automatisch verlengd tot 30 september 2020*. Controleer de achterkant van je papieren ticket of je e-ticket voor de geldigheidsdatum.

 • Als je in het bezit bent van een e-ticket, moet je deze downloaden vóór de oorspronkelijke vervaldatum en deze op de dag van je bezoek bij de ingang van de Disney Parken gebruiken.
 • Als je een papieren ticket hebt, gebruik deze dan op de dag van je bezoek bij de ingang van de Disney Parken.

* Tijdens de bezoekperiode aangegeven in de kalender, afhankelijk van het tickettype.

• Als je een gedateerd groepsticket hebt geboekt bij een organisatie voor een bezoek tijdens de sluitingsperiode, worden je tickets geannuleerd en terugbetaald of omgeboekt tegen dezelfde prijs voor een nieuwe bezoekdatum door de organisatie. Neem contact op met de organisatie waar je geboekt hebt.


Mag ik de vooraf gekochte FASTPASS annuleren voor een datum tijdens de sluiting?

Ja, betaalde FastPass-tickets worden zonder annuleringskosten geannuleerd en terugbetaald.


Kan ik een terugbetaling krijgen voor de FASTPASS die is gekocht bij de ingang van de parken?

Ja, om een terugbetaling aan te vragen, vragen we je de FASTPASS tickets per post naar het onderstaande adres te sturen, met je IBAN-nummer, BIC-nummer van je bank en de naam van je bank.
Disneyland Paris
Communicatie Visiteurs Support
BP 100 77777 Marne la Vallée Cedex 4 Frankrijk


Ik heb kaartjes gekocht voor de Buffalo Bill’s Wild West Show voor een datum tijdens de sluiting, kan ik een vergoeding krijgen?

Als je boeking voor Buffalo Bill’s Wild West Show onderdeel uitmaakt van een verblijf raadpleeg dan het gedeelte “verblijven” hieronder.
Als jouw boeking voor Buffalo Bill’s Wild West Show geen deel uitmaakt van een verblijf (arrangement), worden je tickets geannuleerd en terugbetaald zonder annuleringskosten.


Ik heb kaartjes gekocht voor de Buffalo Bill’s Wild West Show bij de kassa van de show voor een datum tijdens de sluiting, kan ik een vergoeding krijgen?

Ja, om een terugbetaling aan te vragen, vragen we je de tickets per post naar het onderstaande adres te sturen, met je IBAN-nummer, BIC-nummer van je bank en de naam van je bank.
Disneyland Paris
Communicatie Visiteurs Support
BP 100 77777 Marne la Vallée Cedex 4 Frankrijk


Ik heb Disneyland Paris Express-tickets geboekt van/naar Parijs voor een datum tijdens de sluiting, wordt deze vergoed?

Disneyland Paris Express-tickets met busvervoer van/naar Parijs worden geannuleerd en zonder annuleringskosten terugbetaald


Ik heb niet de kans gehad om te genieten van alle dagen die zijn inbegrepen in mijn meerdaagse ticket, kan ik een vergoeding krijgen?

Niet-verlopen meerdaagse toegangstickets met ongebruikte dagen tijdens de sluiting worden vervangen door een nieuw ticket voor de ongebruikte dagen of worden terugbetaald op basis van het niet gebruikte aantal dagen.

Neem contact met ons op dlp.clientenservice@disneylandparis.comtussen maandag 16 maart en 15 april 2020, ook als dit na je geplande aankomstdatum is.
We vragen je aan te geven of je nieuwe tickets voor de ongebruikte dagen wilt of dat je kiest voor terugbetaling van de ongebruikte dagen. Daarnaast vragen we je de voor- en achterzijde van de tickets te kopiëren en deze in de e-mail mee te sturen samen met je IBAN-nummer, BIC-nummer van je bank en de naam van je bank.
Als je jouw tickets via een reisaanbieder (reisbureau, busmaatschappij, online reisbureau) hebt geboekt, neem dan rechtstreeks contact met hen op, ook als het na de geplande bezoekdatum is.


JAARPASSEN


Wat betekent de tijdelijke sluiting van Disneyland Paris voor de geldigheid van jaarpassen?

De geldigheid van je jaarpas wordt verlengd met het aantal sluitingsdagen van de Disney Parken. Klik hiervoor meer informatie


VERBLIJVEN (HOTELS & RESORTS)


Wordt er een korting / prijscompensatie aangeboden aan gasten?

Als je je verblijf rechtstreeks bij Disneyland Paris hebt geboekt terwijl onze parken gesloten zijn, worden er t/m 15 april geen wijzigings- en annuleringskosten in rekening gebracht en bieden we je dezelfde prijs aan als je jouw verblijf wilt uitstellen t/m 15 oktober 2020. Als je tussen 1 april en 1 juni aankomt is dit aanbod nog steeds van toepassing, met uitzondering van vervoer waar het beleid van vervoerders van toepassing is. Vul, om te voorkomen dat je telefonisch moet wachten, het elektronische formulier in via de onderstaande linkzodat we je verzoek kunnen behandelen


Wat moeten ik doen als ik al in Disneyland Paris en in een Disney Hotel of Resort verblijf?

We bieden waar nodig assistentie. De Disney Hotels en Resorts blijven tot nader order open om gasten de mogelijkheid te bieden om de nodige reisplannen te maken. Ook de winkels en restaurants van Disney Village blijven open.

Er wordt proportioneel een vergoeding berekend:

 • Als je jouw verblijf rechtstreeks bij Disneyland Paris hebt geboekt, neem dan contact op met dlp.clientenservice@disneylandparis.comtussen maandag 16 maart en 15 april 2020, zelfs als dit na de geplande aankomstdatum is. We vragen je om het reserveringsnummer te vermelden in je e-mail.
 • Als je het via een reisaanbieder (reisbureau, busmaatschappij, online reisbureau) hebt geboekt, neem dan rechtstreeks contact met hen op, ook als het na je geplande aankomstdatum is.

Ik heb een toekomstig verblijf in een Disney Hotel of Resort terwijl de parken gesloten zijn. Wat betekent dat voor mijn vakantie?

Voor gasten die een boeking hebben in een Disney Hotel of Resort met een aankomstdatum tussen 14 maart en 31 maart 2020:
• We bieden je graag de mogelijkheid om een nieuw verblijf voor dezelfde prijs te boeken voor een nieuwe aankomstdatum tot en met 15 oktober 2020.
• Om van dit aanbod te profiteren, verzoeken wij je het volgende:

 • Als je jouw verblijf rechtstreeks bij Disneyland Paris hebt geboekt, neem dan contact met ons op tussen maandag 16 maart en 15 april 2020, zelfs als dit na je geplande aankomstdatum is. Vul, om te voorkomen dat je telefonisch moet wachten, het elektronische formulier in via de onderstaande linkzodat we je verzoek kunnen behandelen
 • Als je het via een reisaanbieder (reisbureau, busmaatschappij, online reisbureau) hebt geboekt, neem dan rechtstreeks contact met hen op, ook als het na de geplande aankomstdatum is.

• Mocht je ervoor kiezen om niet te profiteren van dit aanbod:

 • Als je jouw verblijf rechtstreeks bij Disneyland Paris heb geboekt, neem dan contact met ons op tussen maandag 16 maart en 15 april 2020, zelfs als het na je geplande aankomstdatum is. We zullen doorgaan met de annulering ervan en we zullen je volledig terugbetalen. Vul, om te voorkomen dat je telefonisch moet wachten, het elektronische formulier in via de onderstaande linkzodat we je verzoek kunnen behandelen
 • Als je jouw verblijf via een reisaanbieder (reisbureau, busmaatschappij, online reisbureau) hebt geboekt, neem dan rechtstreeks contact met hen op.

Wat als ik een Disney Hotel/Resort reservering wil annuleren nadat de parken zijn heropend?

Voor gasten die een boeking hebben in een Disney Hotel of Resort met een aankomstdatum tussen 1 april en 1 juni 2020:

 • Om onze gasten de grootste flexibiliteit te geven, hebben we tijdelijke aanpassingen aangebracht in ons boekings- en annuleringsbeleid voor boekingen in onze Disney Hotels en Resorts.
 • Voor gasten die hun aankomstdatum willen uitstellen, zien wij af van alle wijzigings- / annuleringskosten, exclusief vervoer (het wijzigings- / annuleringsbeleid van vervoerders is van toepassing) t/m 15 april 2020
 • We bieden gasten graag de mogelijkheid om een nieuw verblijf in een Disney hotel of Resort tegen dezelfde prijs (exclusief vervoer) opnieuw te boeken voor een nieuwe aankomstdatum tussen 1 april 2020 t/m 15 oktober 2020.
 • Indien gasten ervoor kiezen om niet van deze aanbieding te profiteren, en hun bezoek willen annuleren wordt de boeking geannuleerd zonder kosten exclusief transport (het annuleringsbeleid van de transporteurs is van toepassing)
 • Als je je verblijf rechtstreeks bij Disneyland Paris heeft geboekt, neem dan contact met ons op tussen maandag 16 maart en 15 april 2020, zelfs als het na de geplande aankomstdatum is. Vul, om te voorkomen dat je telefonisch moet wachten, het elektronische formulier in via de onderstaande linkzodat we je verzoek kunnen behandelen
 • Als je je verblijf via een reisaanbieder (reisbureau, busmaatschappij, online reisbureau) hebt geboekt, neem dan rechtstreeks contact met hen op.

About Post Author