The Mandalorian-ster ontslagen door Disney

Lucasfilm (eigendom van Disney) heeft gezegd niet van plan te zijn om in de toekomst nog samen te werken met Mandalorian actrice Gina Carano, Carano plaatste op sociale media te veel controversiële berichten.

“Gina Carano is momenteel niet meer in dienst bij Lucasfilm en er zijn geen plannen om dat in de toekomst wel zo te laten zijn. Haar posts op sociale media waarin ze mensen kleineert op basis van hun culturele en religieuze identiteit is weerzinwekkend en onaanvaardbaar”, aldus Lucasfilm in een statement.

Ook Carano’s agentschap heeft de samenwerking gestopt.

In de media is er al veel gesproken geweest over de controversiële tweets van de Mandalorian actrice waardoor veel fans al vraagde om een ontslag met de hashtag #FireGinaCarano die viraal ging op sociale media.

De actrice deelde een bericht waarin de huidige politieke situatie in de Verenigde Staten werd vergeleken met de Jodenvervolging tijdens de Tweede Wereldoorlog en ook veroorzaakte de actrice veel ophef met berichten van de coronapandemie en theorieën erover.

Dit leidde tot woede en veel mensen eiste haar ontslag uit ‘The Mandalorian’.

In de lente beginnen de opnames voor het 3de seizoen van The Mandalorian, wie haar gaat vervanger is momenteel niet bekend.

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *