The Lion King & Jungle Festival in Disneyland Parijs

Brul van plezier voor het nieuwe The Lion King & Jungle Festival en feest mee met de bekendste Figuren uit de beroemde verhalen.

Laat je verleiden door de warme ritmes van de Pride Lands en de jungle, alleen in Disneyland Paris van 30 juni t/m 22 september 2019.
Ontdek hoe de twee legendes tot leven komen tijdens nieuwe shows en interactieve ervaringen in het Disneyland Park.

NIEUW! Brul mee met de The Lion King: Rhythms of the Pride Lands

Trek op expeditie naar de Pride Lands in Disneyland Paris en geniet met het hele gezin van de beroemde scenes uit The Lion King met een verrassende twist. Laat je betoveren door de meeslepende ritmes tijdens een exclusieve en gloednieuwe podiumshow. En spring, swing of brul mee met de zangers, dansers en acrobaten die verkleed als Rafiki, Simba, Timon, Pumbaa, Nala, Mufasa en Scar een feestje bouwen op de tonen van de beroemde liedjes van de Pride Rock.


NIEUW! Kroon jezelf tot koning van de swing tijdens de The Jungle Book Jive muziekshow

Pak je rugzak in en vertrek op een kleurrijke ontdekkingsreis door de Indische jungle tijdens deze extravagante muziekshow. Denk je dat The Jungle Book je niet meer kan verrassen? Laat je dan overdonderen door vier nieuwe fantastische en nooit eerder vertoonde werelden die het klassieke Disney verhaal een verrassende wending geven. Volg het ritme van Baloe, Koning Lowietje en hun vrienden tijdens een vrolijke jungledans en help ontdekkingsreiziger Mickey op zijn mysterieuze tocht door een indrukwekkend dierenrijk.


NIEUW! Dans mee op het meeslepende ritme van Timon’s ‘MataDance’

Swing naar Adventureland en leer samen met Timon, Pumbaa en de anderen de juiste passen voor Timon’s ‘MataDance’. In een vrolijke festivalsfeer oefen je je danspassen terwijl Pumbaa zijn beste flauwe grappen vertelt. Kun jij je lach inhouden en je vrienden verbazen met je eigen geweldige moves?


NIEUW! Dans mee op het ritme van een Djembe Joy Village
Vrolijkheid gegarandeerd als je de meeslepende drumbeats hoort en interactieve muzikale momenten beleeft in een typisch Afrikaans dorp. Grijp je kans om te leren drummen op een traditionele Afrikaanse djembé met de hulp van de Djembé Academy. Dans jij een uitbundige jungledans met Koning Lowietje?

*Deze show vindt enkel ’s morgens plaats.


Maak de magie compleet en ontmoet Figuren uit de klassieke Disney verhalen

Hou je ogen wijd open en kijk uit naar de beroemde gezichten uit The Lion King en The Jungle Book in het Disneyland Park. Breng een magisch moment door met je favoriete Disney Figuren. Schud de hand van de wijze Rafiki of zing mee met King Louie, de enige echte ‘Koning van de Swing’. Ze willen je dolgraag ontmoeten!


NIEUW: Ontdek The Lion King Signature Experience

Voor € 99 per persoon , word een vip van de Pride Rock en beleef The Lion King & Jungle Festival als een koning met deze nieuwe Signature Experience in een beperkte oplage.


About Post Author