Super Nintendo World geopend in Universal Japan

Universal Studios Japan heeft vandaag officieel zijn Super Nintendo World-land geopend – de eerste van vier geplande versies van het Super Mario-themaland in Universal-themaparken over de hele wereld.Nintendo-legende Shigeru Miyamoto en Universal Studios Japan President J.L. Bonnier voegden zich donderdagochtend bij Toad, Luigi, Mario en Princess Peach voor een openingsmoment buiten de warp pipe-ingang van het land.

“Deze ervaring zorgt voor een revolutie in pretparkentertainment”, zei Bonnier. “We zijn bijzonder trots dat Universal Studios Japan de eerste plaats ter wereld zal zijn met Super Nintendo World, vooral sinds Nintendo hier in Japan is gemaakt en tot leven is gewekt.”

“Super Nintendo World is de perfecte mix van Nintendo-games en pretparkervaringen, en brengt de wereld van deze ongelooflijk populaire games tot leven”, aldus Tom Williams, voorzitter en CEO van Universal Parks & Resorts. “Dit zal zeker niet alleen fans van het park verbazen, maar ook Nintendo-fans over de hele wereld. We kijken ernaar uit om Super Nintendo World met onze fans in Japan te delen en de ervaring in de toekomst bij andere Universal Parken tot leven te brengen. “De volgende opening voor Super Nintendo World vindt plaats in Universal Studios Hollywood, waar Super Nintendo World nu in aanbouw is. Universal heeft geen openingsdatum voor daar aangekondigd, maar de huidige staat van constructie suggereert een opening in 2022. Super Nintendo World komt ook naar het nieuwe Epic Universe-themapark in Universal Orlando Resort, dat naar verwachting in 2025 wordt geopend. Het land zal ook worden geïnstalleerd in Universal Studios Singapore, hoewel daar ook geen openingsdatum is bekendgemaakt.

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *