Startdatum van The Jungle Book Jive en de Lion King show bekend!

Het was al eerder bekend gemaakt door Disneyland Paris dat het Lion King & Jungle festival in de maand augustus. Normaal zou het terugkeren vanaf eind juni maar dat viel volledig in het water door corona.

Ondertussen is Disneyland Paris alweer bijna 2 weken geopend en begint er een nieuwe fase van de gefaseerde heropening met de terugkeer van het entertainment.

The Jungle Book Jive: (The Musical Is Back)

Vanaf 22 augustus in het Walt Disney Studios Park

Dit jaar kun je naar The Jungle Book Jive gaan kijken in het Walt Disney Studios Park bij Moteurs Action en dus niet meer voor het kasteel van het Disneyland Park. De show zal er daarom ook een stukje anders uitzien dan de eerste versie.

Mickey en zijn vriendjes zullen terug van de partij zijn en ook Baloo en King Louie kunnen niet ontbreken tijdens deze kleurrijke show vol met prachtige kostuums en parade floats.

* Je zult voor deze show een plaatje moeten boeken via de Lineberty App.The Lion King: Rythms Of The Pride Lands:

Vanaf 15 augustus in het Disneyland Park

Ook de Broadway-achtige Lion King show zal binnenkort terug te zien zijn met de beroemdste scenes uit The Lion King.

Net zoals vorig jaar zal deze show terug plaatsvinden in het Frontierland Theater en kunnen we er van uitgaan dat de show helemaal hetzelfde zal zijn als de versie die we vorig jaar hebben kunnen ervaren met zangers, dansers en acrobaten in de kostuums van Rafiki, Simba, Timon, Pumbaa, Nala, Mufasa en Scar.

** Hou er rekening mee dat plaatsen voor beide shows beperkt zullen zijn om de veiligheidsmaatregelen te kunnen respecteren.

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *