Star Wars menu tijdens Legends Of The Force in Disneyland Paris

De laatste jaren zet Disneyland Paris meer in op gethematiseerde menu’s en snacks tijdens de seizoenen. Tijdens het Star Wars seizoen “Legends of the Force” in het Walt Disney Studios Park kan je in restaurant En Coulisse in Studio 1 een Star Wars menu krijgen.

Het is een zeer lekkere hamburger met frietjes en een drankje naar keuze. De hamburger wordt ingepakt in gethematiseerde verpakking van Legends of the Force en op de hamburger zelf kan je een stempel van Chewbacca vinden.

De dessert is nogal zoet door de mango vulling binnenin. De buitenkant is van chocolade en heeft het thema van R2D2 gekregen, een grote verbetering in vergelijking bij vorige edities waar het dessert de vorm van de Death Star had en het dessert nogal een rare kleur had.

Het menu is een absolute aanrader. Maar wees alert, ga niet naar het restaurant op het middaguur wanneer iedereen gaat eten. Ga iets voor 12u00 of ga in de namiddag. Door de constructiewerken in het Walt Disney Studios Park zijn er maar twee restaurants meer waardoor het behoorlijk druk kan worden.


About Post Author