NU TE KOOP Star Wars Galaxy’s Edge bustes binnenkort verkrijgbaar in Europa

Star Wars fans opgelet want binnenkort komen er nieuwe merchandise items op de Europese ShopDisney die jullie waarschijnlijk heel graag willen hebben. De mooie bustes van enkele zeer bekende Star Wars personages, die te koop zijn in Star Wars Galaxy’s Edge in Disneyland & Walt Disney World, komen binnenkort te koop online.

Er zijn 3 mini-bustes beschikbaar voor slechts 25€ per stuk van telkens ongeveer bijna 10 cm hoogte. De Star Wars personages bestaan uit Yoda, de Emperor en Darth Maul.Maak deze Yoda miniatuur buste onderdeel van je collectie. Geïnspireerd door Star Wars, viert dit beeld de Jedi Master en mentor van Obi-Wan Kenobi en Luke Skywalker. Of hij nu de grootmeester van de Jedi Council is of in ballingschap leeft op Dagobah, Yoda’s connectie met de Force is onverzettelijk. Zijn woorden, “May the Force be with You”, echoën door de melkweg en blijven iedereen inspireren die ze hoort. Laat je bij elke blik inspireren door dit premium verzamelobject.Hij heeft vele namen gekregen, Palpatine, Darth Sidious, Emperor, maar hij heeft maar één doel gehad: het universum regeren. Nu kan dit ingewikkeld gedetailleerde mini-beeldje van de keizer, met zijn griezelig glanzende afwerking, zijn eigen hoek van je interieur bepalen. Geïnspireerd door Star Wars, vereeuwigt dit premium verzamelobject de keizer die de sterrenstelsels angst aanjaagt. Nu kan dit statige sculptuur van hars bewondering opwekken, en misschien een paar rillingen, als onderdeel van je collectie.Een van de meest gevreesde volgelingen van de Dark Side is gevangen in deze Darth Maul Mini Bust geïnspireerd door Star Wars. Ooit bekend als Darth Maul, verwierf hij bekendheid toen hij Jedi Master Qui-Gon Jinn vermoordde. De voormalige leerling van Darth Sidious werd verraden door zijn meester en regeerde vervolgens over de onderwereld. Hij zwoer wraak te nemen op de Sith en de Jedi en stierf uiteindelijk in een gevecht tegen Obi-Wan Kenobi. Maul leeft voort in deze zeer gedetailleerde miniatuursculptuur die een indrukwekkende aanvulling op uw verzameling kan zijn.

Maar er is meer…

Deze mini bustes zijn heel leuk om bij je Star Wars collectie toe te voegen, maar de ultieme collectible is deze !

Dit gesmolten masker zou ooit toebehoord hebben aan de machtige Sith Lord, Darth Vader. Geboren als Anakin Skywalker en beschouwd als The One om balans te brengen in de Force, keerde Skywalker zich in plaats daarvan naar de duistere kant en werd Darth Vader. Zijn kracht is legendarisch, zijn verhaal is complex en zijn kracht in de hele melkweg is ondubbelzinnig. Nu is Darth Vader vereeuwigd in dit gedetailleerde beeldhouwwerk dat door iedereen kan worden bewonderd. De glanzende afwerking draagt bij aan de authenticiteit van dit premium verzamelobject.