Spider-Man komt naar Disney+

We hebben er lang op moeten wachten maar binnenkort zal Peter Parker of ook wel beter bekend als Spider-Man zijn debuut maken op Disney+!

Vanaf 17 juni zullen (6) Spider-Man-films verschijnen op de Disney streamingdienst waaronder Spider-Man (BE & NL)’, ‘Spider-Man 2’ (BE & NL) , ‘Spider-Man 3 (BE & NL)’, ‘The Amazing Spider-Man’ (NL), ‘The Amazing Spider-Man 2 (NL)’ en ‘Spider-Man: Homecoming’ (BE & NL). Als de nieuwste film Spider-Man: No Way Home ook zal verschijnen in de nabije toekomst is momenteel onduidelijk.

Het is best opmerkelijk dat deze films 3 jaar na de oprichting van Disney+ (in de Verenigde Staten) nu toch zullen verschijnen, aangezien Disney niet de rechten heeft van de Live Action Spider-Man maar wel Sony Pictures Entertainment. Sony gaf vroeger meestal Netflix de rechten voor hun Spider-Man films, maar het lijkt dat de relatie tussen Disney en Sony sterk verbeterd is de afgelopen periode.

De toekomst van Spider-Man op Disney+ blijft helaas wel onzeker aangezien Sony in de toekomst altijd kan kiezen om niet langer te blijven samenwerken met de streamingdienst van Disney. Laten we hopen dat deze samenwerking nog meer Sony films naar Disney+ brengt zoals Marvel Venom of Uncharted.

Spider-Man

Avengers Campus in Disneyland Paris opent op 20 juli 2022

Avengers Campus allereerste Marvel themaland in Europa

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *