Sluit Avengers Assemble Flight Force binnenkort voor een upgrade?

De eerste recensies van Avengers Campus zijn binnen en de meningen zijn zeer verdeeld, vooral de fans van Marvel zijn iets enthousiaster dan de bezoekers die minder fan zijn. Over één ding zijn de meeste bezoekers het wel mee eens dat de vernieuwde Rock ‘n’ Roller Coaster de verwachtingen niet heeft overtroffen.

Volgens bronnen bij Outsiders zouden de CEO van The Walt Disney Company Bob Chapek en de Voorzitter van Walt Disney Parks, Experiences and Consumer Products Josh D’Amaro teleurgesteld zijn in de kwaliteit van de Avengers Assemble: Flight Force attractie. Ook met de vergelijkbare rollercoaster Guardians of the Galaxy – Cosmic Rewind in het achterhoofd die nog maar enkele maanden geleden opende in Walt Disney World met veel betere kritiek.

Volgens Outsiders maken Disneyland Paris en Walt Disney Imagineering achter de schermen plannen om de attractie begin 2023 opnieuw te sluiten voor een 2.0 versie voor de rollercoaster met extra effecten en, nieuwe schermen en de bestaande schermen te verbeteren. Een datum is hier nog niet voor bevestigd maar de kans is groot dat de upgrade zal gebeuren tijdens de dalperiode in januari en maart.

Nog voor de aankondiging van Avengers Campus waren er al geruchten voor een Marvel thema van de oude Rock ‘n’ Roller Coaster, zo lekte er de afgelopen jaren foto’s uit van een Spider-Man thema inclusief echte decoraties binnen in de achtbaan van de stad New York. In de plaats hiervan is de Armageddon attractie gesloopt voor een interactive Midway Mania 2.0 versie van Spider-Man en kregen Captain Marvel en Iron Man hun intrek in de rollercoaster.

Naar verwachting heeft dit project de afgelopen jaren veel besparingen gezien, zo heeft Disney ook al verschillende ontwerpen uitgebracht van dit project met ook minder inhoud.

Het is nu afwachten als de attractie effectief opnieuw voor een langere tijd zal sluiten tot dan blijven dit geruchten die niet bevestigd zijn door Disneyland Paris. Het zou wel triestig zijn aangezien de attractie al ruim 3 jaar gesloten voor de make-over.

LEES HET HELE ARTIKEL OP OUTSIDEARS HIER

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *