ShopDisney verhoogt prijzen tot het niveau van Disneyland Paris prijzen

Merkwaardige wijzing bij ShopDisney. De laatste weken hadden veel Disney fans opgemerkt dat de prijzen voor bepaalde producten op de website van ShopDisney een stuk goedkoper waren dan wanneer je ze in de shops van Disneyland Paris koopt.

Eén voorbeeld is de koffiemok “Walt Disney Cartoonist” die werd uitgebracht voor de viering van 100 jaar Disney. Deze mok staat al een tijdje op ShopDisney aan 14,99€ en was sinds kort ook aangekomen in de shops van Disneyland Paris, maar daar was de prijs maar liefst 25€.Walt Disney Cartoonist mok op ShopDisney nu 24,99€ ipv 14,99€

De prijs van deze koffiemok werd op ShopDisney nu aangepast naar 24,99€ waardoor het grote verschil met de prijs in Disneyland Paris is verdwenen.

ShopDisney
Oude prijs
Nieuwe prijs


Ook bij een ander item zien we net hetzelfde. Bij deze fotokader zien we dat de prijs op ShopDisney eerst 28€ was, deze prijs werd verhoogd naar 34,99€. De prijs in Disneyland Paris is 39€, nog telkens 4€ hoger dan online maar het verschil werd verminderd. Daardoor is het voor Jaarpashouders met -20% korting nu weer voordeliger om het in Disneyland Paris te kopen waar je nog 31,20€ zal betalen.

Tot nu was het voor veel items goedkoper om ze zonder korting op ShopDisney te kopen dan met korting in Disneyland Paris. Wij raden aan als je in Disneyland Paris bent ook altijd op ShopDisney te kijken voor merchandise die op beide plaatsen te koop worden aangeboden en de prijs te vergelijken.

Oude prijs
Nieuwe prijs