Shop Disney viert Halloween met nieuwe designer poppen

De maand oktober zal een hele belangrijke maand worden voor fans van Limited Edition designer poppen en Disney Villains, want deze twee worden gecombineerd in de nieuwe collectie “Midnight Masquerade series”.

Vanaf 6 oktober 2020 released Shop Disney deze exclusieve poppen en ze beginnen met Malafide en eindigen met Hades. Sommige poppen hebben slechts een oplage van 1200 stuks voor Europa en van sommige exemplaren zijn er zelfs nog minder beschikbaar. Hier een overzicht met de link naar het item en de release data.Maleficent

De eerste pop die uitgebracht zal worden is Malafide. Die zal beschikbaar zijn op 6 oktober 2020 om 09u00 (CET) en zal naar hoge waarschijnlijkheid héél snel uitverkocht zijn. De prijs is nog niet gekend. Van deze pop zijn er 1200 exemplaren beschikbaar voor Europa.


Lady Tremaine

De tweede pop die uitgebracht zal worden is Lady Tremaine of the stiefmoeder van Assepoester. Die zal beschikbaar zijn op 13 oktober 2020 om 09u00 (CET) en zal naar hoge waarschijnlijkheid héél snel uitverkocht zijn. De prijs is nog niet gekend. Van deze pop zijn er slechts 850 exemplaren beschikbaar voor Europa.


Ursula

De derde pop die uitgebracht zal worden is Ursula uit Disney’s De Kleine Zeemeermin. Die zal beschikbaar zijn op 20 oktober 2020 om 09u00 (CET) en zal naar hoge waarschijnlijkheid héél snel uitverkocht zijn. De prijs is nog niet gekend. Van deze pop zijn er 1200 exemplaren beschikbaar voor Europa.Yzma

De vierde pop die uitgebracht zal worden is Yzma uit Disney’s Keizer Kusco. Die zal beschikbaar zijn op 27 oktober 2020 om 09u00 (CET) en zal naar hoge waarschijnlijkheid héél snel uitverkocht zijn. De prijs is nog niet gekend. Van deze pop zijn er 1000 exemplaren beschikbaar voor Europa.


Evil Queen

De vijfde en voorlaatste pop in de reeks die uitgebracht zal worden is de Evil Queen uit Sneeuwwitje. Die zal beschikbaar zijn op 03 November 2020 om 09u00 (CET) en zal naar hoge waarschijnlijkheid héél snel uitverkocht zijn. De prijs is nog niet gekend. Van deze pop zijn er 12000 exemplaren beschikbaar voor Europa.


Hades

En de laatste in de reeks zal waarschijnlijk ook één van de populairste zijn en dat is Hades uit Disney’s Hercules. Die zal beschikbaar zijn op 10 november 2020 om 09u00 (CET) en zal naar hoge waarschijnlijkheid héél snel uitverkocht zijn aangezien er slechts 750 exemplaren beschikbaar zijn voor Europa. De prijs is nog niet gekend.

About Post Author

Een reactie achterlaten