Shanghai Disneyland succesvol heropend 30 juni

Shanghai Disneyland heropende op 30 juni 2022

In een langverwachte terugkeer naar een wereld van magie en wonder, heropende Shanghai Disneyland op 30 juni 2022. Als gasten terugkeren naar de magie in Shanghai Disneyland en het hele resortgebied, zullen ze volledig worden ondergedompeld in Disney’s kenmerkende verhalen dankzij de inspanningen van cast members uit het hele resort.

“Ik wil al onze gasten en fans bedanken voor jullie steun en passie voor Disney”, zegt Joe Schott, President en General Manager van Shanghai Disney Resort. “Ik ben ook erg dankbaar voor onze cast members die onvermoeibaar hebben gewerkt tijdens onze sluiting om een ​​veilige en magische terugkeer voor onze gasten te garanderen.”

De hele dag werden de gasten begroet door hun favoriete Disney-personages.

Shanghai Disneyland

Leuke winkelervaringen, met tientallen winkels klaar voor gasten om te verkennen, toonde een breed scala aan exclusieve Disney-kleding, speelgoed en meer.

Hoewel het al opwindend genoeg is dat het park opengaat, worden gasten ook uitgenodigd om deel te nemen aan een maand lang feest van stijl en plezier, geïnspireerd door het populaire “Light Is In You”-lied dat het beroemde nachtelijke spektakel van het park opent. Ze weerspiegelen krachtige thema’s van moed en vertrouwen en worden aangemoedigd om hun passie te uiten door opvallende outfits samen te stellen voor hun bezoek aan Shanghai Disneyland.

Meeste attracties, attracties, shows en winkel- en eetlocaties in Shanghai Disneyland

Gasten kunnen ook genieten van de terugkeer van “Mickey’s Storybook Express”, het spectaculaire “Mickey’s Storybook Adventure”, de must-see “ILLUMINATE! A Nighttime Celebration”, en zelfs de Mickey Avenue-hit “Color-Fest: A Street Party!” voor een beperkte tijd.

Tijdens de eerste heropeningsfase zullen de meeste attracties, attracties, shows en winkel- en eetlocaties in Shanghai Disneyland hun activiteiten hervatten met gecontroleerde capaciteit.


About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *