Shanghai Disney Resort onthult vijfde jubileumlogo tijdens speciale oudejaarsviering

In de afgelopen vijf jaar hebben tientallen miljoenen gasten magische herinneringen opgedaan, wilde avonturen beleefd en hun dromen laten uitkomen in Shanghai Disney Resort. De viering van het vijfde jubileum zal gasten kennis laten maken met meer verrassingen, traktaties, aanbiedingen en ervaringen dan ooit tevoren. Met zoveel verrassingen en magische momenten om te onthullen, kijkt Shanghai Disney Resort er naar uit om de verbeelding van gasten en fans te prikkelen en hen enthousiast te houden voor wat er de komende weken en maanden gaat komen.

Shanghai Disney Resort verwelkomde het nieuwe jaar in grootse Disney-stijl, met een feestelijke nachtshow inclusief speciaal vuurwerk, culminerend in de verrassende onthulling van het vijfde verjaardag-logo. Het debuut van het logo markeerde het begin van het mijlpaaljaar van het vijfde jubileumjaar van het resort en hintte naar de vele vieringen en verrassingen die de gasten te wachten staan, terwijl het resort begint af te tellen naar de vijfde verjaardag van zijn historische opening in juni 2016.“Het zijn een ongelooflijke vijf jaar geweest en we zijn verheugd dat we zo’n belangrijke mijlpaal naderen”, aldus Joe Schott, President en General Manager van Shanghai Disney Resort. “We zijn echt vernederd door het warme welkom dat onze gasten ons hebben gegeven sinds onze Grand Opening, en we kunnen niet wachten om ze terug te geven met een spectaculair assortiment aan magische momenten, vieringen en nog veel meer.”

Om in 2021 te verwelkomen, organiseerde het resort een speciale vuurwerkshow op oudejaarsavond – ‘Ignite the New Year’ – in het Enchanted Storybook Castle in Shanghai Disneyland. De exclusieve oudejaarsshow bevatte spectaculair vuurwerk, verbluffende projecties, verblindende lichten en het debuut van gloednieuwe muziek. Tijdens het spectaculaire vuurwerk verlichtte het vuurwerk de nachtelijke hemel van Shanghai in de vorm van een gigantische “2021”. Mickey Mouse en Minnie Mouse wensten vervolgens iedereen een ‘Gelukkig nieuwjaar’ vol verrassingen, voordat ze officieel het logo van het vijfde jubileum van Shanghai Disney Resort op het kasteel onthulden, waarmee iedereen de eerste verrassing van het nieuwe jaar kreeg.

Het Fifth Anniversary-logo toont het iconische Enchanted Storybook Castle van Shanghai Disneyland, afgetekend tegen een felgekleurd nummer vijf, met extra glitters om diepte, dimensie en een vleugje Disney-magie aan de festiviteiten te geven. Traditiegetrouw in Disney-parken en -resorts, zal de vijfde verjaardag van Shanghai Disney Resort gasten onderdompelen in een opwindend, jaar-lang feest, waarbij het logo in verschillende vormen in het resort te zien is, naast nieuwe personages en ervaringen.


About Post Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *