Shanghai Disney Resort onthult magische nieuwe theatershow

Shanghai Disney Resort heeft vandaag aangekondigd dat een gloednieuwe live theatershow in het park, Mickey’s Storybook Adventure, op 15 juni zal debuteren in het Walt Disney Grand Theatre.Op 16 juni zal de opening plaatsvinden voor gasten van het Shanghai Disneyland Park.


“Sinds we onze deuren voor het eerst openden voor het publiek op 16 juni 2016, hebben we er constant naar gestreefd om ons gastenaanbod uit te breiden en te verbeteren, zodat er altijd iets nieuws te beleven valt bij elk bezoek aan Shanghai Disneyland”, aldus Joe Schott, President en directeur, Shanghai Disney Resort. “Met de aankondiging van vandaag zijn we verheugd om een ​​van onze meest opwindende entertainmentaanbiedingen in het park tot nu toe te introduceren, met enkele van onze meest geliefde verhalen die op een magische nieuwe manier tot leven zijn gebracht.”

Mickey’s Storybook Adventure is een ambitieuze theatrale show als geen ander ooit gezien in Shanghai Disney Resort, met een cast van 23 live vocalisten, personages, dansers en muzikanten. De show biedt betoverend plezier en entertainment voor het hele gezin, met tien Disney-nummers, fantastische decors, levendige geprojecteerde achtergronden, uitgebreide kostuums en verlichting, en opwindende dansarrangementen, als onderdeel van een adembenemende voorstelling van 28 minuten die is ontworpen om gasten te vervoeren in een meeslepende wereld van magie en avontuur.


“We kunnen niet meer opgewonden zijn om deze verbluffende show met onze gasten te delen, en we hopen dat ze zullen genieten van elk aspect van de productie, van de liedjes en verhalen tot de spectaculaire beelden en ingewikkelde details”, aldus Michael Jung, Executive Theatrale ontwikkeling, Disney Live Entertainment.


Voor het eerst worden in Shanghai Disney Resort 23 geliefde Disney-personages uit 13 klassieke en moderne Disney-verhalen tot leven gebracht op een podium met een fantastische magische bibliotheek waar een gigantisch verhalenboek met Disney-avonturen wordt bewaard. De show concentreert zich op Mickey Mouse en Goofy, die plotseling voor een merkwaardig raadsel staan ​​​​wanneer Mickey per ongeluk Olaf verdrijft vanuit het verhalenboek. Terwijl de drie op avontuur gaan om Olaf terug te brengen naar zijn deel van het boek, zullen personages uit geliefde Disney-films, waaronder The Jungle Book, Moana, Mulan, Rapunzel, Zootopia, Princess and the Frog, Frozen en meer, tot leven komen voor de ogen van de gasten. Bij elke omslag van een pagina van het verhalenboek wordt een nieuw muzikaal nummer onthuld, waarmee de gasten de waardevolle les leren dat de reis van ons leven een verhaal op zich is.

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *