Rogers The Musical in Disney California Adventure startdatum aangekondigd

Rogers The Musical start vanaf 30 Juni 2023

De geheel nieuwe muziektheaterproductie van “Rogers The Musical” gaat van start in het Hyperion Theatre in Disney California Adventure park voor een beperkte tijd die begint op 30 juni 2023.

Deze productie bevat een getalenteerde cast van zangers en dansers die het verhaal vertellen van Steve Rogers – Captain America – vergezeld door Peggy Carter, Nick Fury en geselecteerde leden van de Avengers. De musical neemt het publiek mee op een reis van Steve’s bescheiden begin tijdens de Tweede Wereldoorlog tot het worden van Captain America, het leiden van de Avengers en verder. Het is een klassiek verhaal over helden, tijdreizen en romantiek, oh … en Nick Fury zingt!

Rogers The Musical
De show wordt aangedreven door muziek, waaronder ‘Save the City’ uit de Disney+-serie ‘Hawkeye’; “Star Spangled Man” uit de film “Captain America: The First Avenger”; plus vijf nieuwe originele nummers die speciaal zijn geschreven voor “Rogers The Musical” in het Disneyland Resort.

Rogers The Musical, een 30 minuten durend spektakel

Rogers The Musical” duurt ongeveer 30 minuten, van dinsdag tot en met zaterdag in de meeste weken. Aanvullende details, waaronder showdata en -tijden, plus nieuws over de merchandise en het aanbod van eten en drinken met als thema “Rogers The Musical”, zullen worden gedeeld naarmate de openingsdag dichterbij komt.