Rekrutering personeel Disneyland Hotel gaat binnenkort van start

Het is al een lang tijd geleden dat we nog eens binnen in het Disneyland Hotel konden gaan, eerst gesloten wegens de pandemie en daarna niet meer heropend om de aangekondigde renovatie te beginnen. Al was het wel verrassend te vernemen dat de renovatie zo lang zou duren en dat een heropening van het Disneyland Hotel pas voor 2024 gepland stond, 4 jaar nadat het Disneyland Hotel zijn laatste gasten uitwuifde.

Maar hoe lang het ook duurt, de heropening komt dichterbij. In Disneyland Paris zijn ze volop met de voorbereiding bezig voor het aanwerven van personeel voor het luxe hotel.

Op 26 september 2023 is er een wervingsevenement, dit evenement is een gelegenheid om de recruiters te ontmoeten en je kans te wagen om deel te nemen aan dit uitzonderlijke avontuur!

Er zijn heel veel verschillende jobs beschikbaar in zo’n groot hotel zoals: receptie, catering, bar, roomservice, wellness en recreatie…

Een job in een koninklijke omgeving in het nieuwe Disneyland Hotel, zegt Disneyland Paris zelf:

“Weelderiger dan ooit, een echt koninkrijk voor prinsen en prinsessen uit Disney Classics en meer recente releases, zal het Disneyland Hotel een nog verfijndere en meeslepende ervaring bieden, met authentieke vijfsterrenservice en uitzonderlijke gastvrijheid.

Het Disneyland Hotel zal een uitnodiging zijn om luxe en Disney-magie te laten zien in een internationale werkomgeving waar je de gasten een buitengewone koninklijke ervaring zult bezorgen. Uw gastvrijheidsvaardigheden en knowhow, samen met specifieke training en leiderschapsondersteuning, zullen de sleutel zijn om hen onder te dompelen in deze inspirerende locatie.”

Disneyland Hotel