Regio rondom Disneyland Paris ontwaakt terug

In de regio van Disneyland Paris worden er nu eindelijk ook maatregelingen tegen het Coronavirus versoepelt en er gaat zelfs een klein stukje van Disneyland Paris terug open, want het golfterrein van Disney is terug toegankelijk mits je een reservatie hebt.

Maar ook op 15 minuten wandelen van het Franse Disney resort kun je terug terecht in de winkels van het shoppingcentrum Val D’europe en het outletshoppingcentrum La Vallée Village. De restaurants in de regio moeten wel nog wachten op groen licht om terug te kunnen heropstarten.

De regio waar Disneyland Paris zich in Frankrijk begeeft is nu veranderd naar een “oranje zone”. Vanaf 22 juni 2020 mag Disneyland Paris terug heropenen met de voorziene veiligheidsmaatregelen natuurlijk.Het Disney Nature Resort “Village Nature Paris” liet wel alvast weten dat ze van plan zijn om terug gasten te verwelkomen direct vanaf de eerste dag (22 juni).

Disneyland Paris heeft officieel nog niet gereageerd met een officieele openingsdatum, maar is volop bezig met het voorbereiden zoals op deze foto’s te zien is.

Op sociale media speculeren enkele fans alvast wanneer Disneyland Paris terug zal openen. De populaire fansite WDWNT vermeldt 11 juli 2020 als mogelijke heropeningsdatum, dezelfde dag wanneer Disney World gedeeltelijk heropend. Maar er is nog niks officieel!

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *