Plopsaland opent nieuwe rollercoaster

In Plopsaland is de nieuwe rollercoaster A Ride to Happiness by Tomorrowland reeds geopend. Ook al is de officiële opening pas voorzien voor eind deze maand, toch is de attractie al geopend voor de bezoekers die Plopsaland nu bezoeken en kunnen hem op die manier al eens testen.

Het volledige gebied is nog niet klaar aangezien de opening maar voor binnen enkele weken is maar het is ook niet zo uitzonderlijk dat Plopsaland nieuwe attracties al opent vooraleer ze echt helemaal definitief afgewerkt zijn. Vroeger zagen we dat ook met de Super Splash en de Dino Splash, maar dit kan de pret niet bederven voor de echte rollercoaster fans die hier lang hebben op zitten wachten.

Met deze coaster mikt Plopsaland duidelijk op een ander publiek dan voorheen, geen thema van een populaire tv-serie of stripheld maar wel van een dance festival, een opmerkelijke keuze die hoogstwaarschijnlijk een mooie financiële bijdrage heeft opgeleverd.

Wat Plopsaland voorheen vooral een park voor gezinnen met jonge kinderen maakte door draaimolentjes in alle vormen en kleuren, zorgen attracties zoals deze coaster, de Dino Splash en ook Anubis the Ride dat ook het publiek die eerder voor Walibi zal kiezen zich ook hier kan amuseren.


Video


Plopsa Hotel BENL - Algemeen

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *