Plopsa krijgt felle kritiek over nieuwe TikTok zone

(Foto: milanligneel)

Enkele dagen geleden werd het nieuws gelekt dat Plopsaland De Panne in het geheim bezig was met het veranderen van de ROX themazone naar een TikTok zone waarbij de Belgische Youtubers Celine & Michiel hun eigen attractie zouden krijgen maar dat levert nu een hele boel kritiek op.

Vlak na dat het nieuws uitlekte bevestigde Plopsa de plannen en verspreide het nieuws razend snel op Belgische nieuwssites waarbij Plopsa een hele boel kritiek over zich heen kreeg.

Er is momenteel ook een petitie opgestart tegen de verandering en veel mensen zien liever geen verwijzingen naar de Youtubers CEMI verschijnen in het pretpark.

Het duo Celine & Michiel die een grote rol zouden krijgen in de vernieuwde themazone lagen eerder dit jaar al eens onder vuur door een hond te hadden gekocht bij een broodfokker.


Plopsa trekt steeds minder de kaart van Studio 100

De Plopsa parken beslissen steeds vaker om een niet Studio 100 thema te gebruiken. Zo is Plopsaland De Panne nu ook bezig met het bouwen van een attractie gethematiseerd naar het zomerfestival Tomorrowland en koos het pretpark 2 jaar geleden om de boomstammetjes van Samson & Gert te veranderen naar een Dino thema.

De Plopsa parken hebben het moeilijk om de merken van Studio 100 in leven te houden. Zo zullen de kinderen van vandaag misschien al vele programma’s van vroeger niet meer kennen zoals Amika, ROX, Prinsessia en Big & Betsy.

Het is al de derde keer dat Plopsaland De Panne de attractie (oorspronkelijk gethematiseerd naar Spring) veranderd naar een nieuw thema.

About Post Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *