Phantom Manor is terug na een lange renovatie ?

Het geliefde spookhuis “Phantom Manor” sloot in januari 2018 haar deuren voor een grondige renovatie van de binnen- en buitenkant.

Dit was één van de onderdelen van “Project Sparkle” waarbij ook anderen attracties zoals Peter Pan Flight, Small World , Pirates Of The Caribbean en nog een aantal andere attracties hun deuren sloten voor een grondige renovatie.

Door omstandigheden werd de heropeningsdatum van Phantom Manor uitgesteld en konden we na bijna 6 maanden extra wachten terug genieten van de attractie met hier en daar nieuwe effecten en veranderingen zoals de stem van Vincent Price en nieuwe schilderijen in de Stretching Rooms.

Daarbij zijn de karretjes, de animatronics, de speciale effecten, de muziek, de sound effects en enkele verlichting allemaal vernieuwd en voelen sommige scenes in de attractie aan als helemaal nieuw.

Ook zal je Melanie (de bruid) tijdens dit rit veel vaker tegen komen, zo zal je haar extra zien bovenaan het instapperron en zal je moeten proberen aan haar te ontsnappen in de spiegel scene vlak voor je uitstapt.

Buiten de attractie zelf is ook de Graveyard (tuin) van Phantom Manor volledig aangepakt en is er ook een klein afdakje erbij komen waar je al sinds januari op de foto kunt met Mickey Mouse in zijn Phantom Manor outfit.

Disneyland Paris gaf op 30 april alvast enkele journalisten, jaarpashouders en InsidEars leden een preview met een event helemaal over de heropening van Phantom Manor. Het event kan je hier zien op een video van www.pixiedust.be inclusief the on-ride.

 

 

 

About Post Author